ÎN VATICAN:Enel a instalat puncte de încărcare pentru maşinile electrice

M.A.I.
Companii /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Enel X, divizia de afaceri globală a grupului Enel dedicată produselor inovatoare şi soluţiilor digitale, a anunţat, astăzi, că a semnat un accord cu statul Vatican, care prevede livrarea a 20 de puncte de încărcare pentru maşinile electrice, primele 12 puncte de încărcare fiind deja instalate, în timp ce restul de opt sunt în curs de livrare.

Astfel, Enel X livrează Vaticanului staţii de încărcare pentru zone publice, fiecare cu puncte de încărcare de 22 kW care permit alimentarea a două vehicule electrice în acelaşi timp, a anunţat marţi grupul energetic italian Enel, scrie News.ro.

"Suntem încrezători că această decizie va servi drept exemplu, contribuind, în continuare, la răspândirea vehiculelor electrice în Italia. Pentru a promova tranziţia către mobilitatea electrică, creăm o reţea capilară de infrastructură de încărcare şi astăzi am făcut un pas important, amplificând angajamentul nostru constant în această direcţie", a declarat directorul Enel X Italia, Alessio Torelli.

Enel X continuă să implementeze planul privind infrastructura de încărcare în Italia, care prevede instalarea unei reţele de staţii publice în întreaga ţară. Obiectivul planului este de a instala 14.000 puncte de încărcare până în 2020, ajungând până la 28.000 la sfârşitul anului 2022, conform News.ro.

Până în prezent, peste 6.000 de noi puncte de încărcare au fost deja instalate. Enel X a semnat, de asemenea, acorduri cu peste 900 de municipalităţi italiene, în timp ce în sectorul privat a semnat parteneriate cu principalii producători de automobile şi a instalat puncte de încărcare în marile centre comerciale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Real Estate & Construction Forumwww.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS