Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

ÎNCĂ 9 MILIARDE DE DOLARIFacebook îşi suplimentează programul de răscumpărare de acţiuni

Ziarul BURSA #Internaţional /

Facebook îşi suplimentează programul de răscumpărare de acţiuni

Facebook îşi va suplimenta programul de răscumpărare de acţiuni cu 9 miliarde de dolari, pentru a calma investitorii nemulţumiţi de deprecierea de 22% a acţiunilor companiei, în acest an, transmite Reuters, conform news.ro.

Noul program de răscumpărare a acţiunilor se adaugă unui plan de răscumpărare în valoare de 15 miliarde de dolari, anunţat de companie anul trecut.

Compania Facebook este investigată de către parlamentarii din Marea Britanie, în urma scandalului legat de firma de consultanţă Cambridge Analytica, care a lucrat la campania electorală a preşedintelui american Donald Trump şi a obţinut datele personale a 87 de milioane de utilizatori ai Facebook, de la un cercetător.

Autorităţile de reglementare din Marea Britanie şi Europa investighează practicile operatorului de media socială, rolul publicităţii politice şi posibilul amestec străin în votul în favoarea Brexitului şi alegerilor americane din 2016.

Săptămâna trecută, Reuters informa că Facebook le-a oferit unor companii, printre care Netflix şi Airbnb, acces preferenţial la datele utilizatorilor, limitând în schimb serviciile pentru majoritatea celorlalte, potrivit emailurilor şi prezentărilor făcute publice de un parlamentar britanic.

Un număr de 223 de pagini de comunicări care au avut loc în perioada 2012-2015 între angajaţi de rang înalt ai Facebook, între care şi directorul general Mark Zuckerberg, arată că reprezentanţii operatorului reţelei sociale au discutat despre obţinerea de venituri din vânzarea accesului la date, au urmărit şi au respins rivali şi s-au pregătit pentru o posibilă lovitură, în timp ce au acţionat pentru a obţine mai multe date ale utilizatorilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS