ÎNCEPÂND CU DATA DE 14 IULIELichiditatea acţiunilor Transport Trade Services va fi susţinută de BRK Financial Group

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 06 iulie

Lichiditatea acţiunilor Transport Trade Services (TTS), intrate la tranzacţionare la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) în urmă cu mai puţin de o lună, va fi susţinută, începând de la mijlocul săptămânii viitoare, de BRK Financial Group (BRK), după cum reiese dintr-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul operatorului pieţei noastre de capital.

Practic, Transport Trade Services a încheiat un contract prin care, brokerul din Cluj va presta servicii de Market Maker pentru companie pe o durată de doi ani cu posibilitate de prelungire, începând cu data de 14 iulie. Astfel, transportatorul de mărfuri pe Dunăre se alătură unei liste de companii precum Bursa de Valori Bucureşti, Antibiotice, Aages, Impact Developer & Contractor, MedLife, Romcarbon, TeraPlast şi Purcari, ce beneficiază de serviciile de Market Maker din partea BRK.

Market Maker-ul este participantul la sistemul de tranzacţionare al BVB care şi-a asumat rolul de a susţine lichiditatea unui instrument financiar, prin menţinerea în piaţă a unor oferte ferme de cumpărare şi vânare, în timpul sesiunilor bursiere. Ieri, cotaţia BRK a urcat cu 14,84%, până la 0,356 lei, titlurile brokerului din Cluj rămând fără ordine în ask.

Acţiunile Transport Trade Services au debutat la Bursa de Valori Bucureşti în data de 14 iunie, după o ofertă publică prin care acţionarii au vândut 50% din companie, operaţiune ce s-a încheiat la preţul de 19,2 lei/acţiune.

Pentru primele trei luni ale acestui, transportatorul naval de mărfuri a raportat un profit net de 15 milioane lei, cu 37% peste cel din perioada ianuarie-martie 2020, în timp ce veniturile totale au fost de 131,96 milioane lei, în creştere cu 1,6% comparativ cu cele din primul trumestru al anului 2020. TTS, împreună cu subsidiarele pe care le consolidează (TTS (Grup)), activează pe segmentul de servicii logistice integrate din bazinul Dunării, asigurând activităţi de expediţie de mărfuri, transport fluvial, operaţiuni portuare în mod special pentru cereale, minerale şi chimicale, precum şi alte activităţi conexe şi auxiliare.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Parca se pomenea in prospect ceva de asta si de faptul ca actionarii nu vand timp de 6 luni. De ce e o stire acum? S-a schimbat ceva?

    Saltul de 14% pentru BRK pare enorm -- nu are cum sa fie asa profitabila treaba asta pentru ei. 

    1. nu e. o joaca pe brk sifurile. ping pong

      Vor face niste banuti din spread. Nu va fi un castig colosal, dar va fi un castig relativ sigur pt.ca TTS nu va fi extrem de lichida si va avea o evolutie laterala in range de +/-5%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro