Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI,Acţionarii Avioane Craiova pot subscrie în cadrul majorării de capital

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii Avioane Craiova pot subscrie în cadrul majorării de capital

Acţionarii Avioane Craiova (AVIO) pot subscrie, începând de astăzi, în cadrul operaţiunii de majorare de capital a companiei cu cel mult 7,817 milioane de lei, ceea ce presupune emiterea a maxim 3,126 milioane de titluri, la preţul de 2,5 lei/unitate, conform raportării efectuate de emitent la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), la finele săptămânii trecute.

Operaţiunea de piaţă, ce a fost aprobată în data de 24 aprilie de Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, ce deţine 95,46% din companie, se va derula până în data de 29 iulie, şi include conversia unei creanţe deţinute de Stat asupa companiei, în valoare de 7,46 milioane de lei, reprezentând valoarea rezultată în urma realizării şi finanţării investiţiilor din anii 2017 şi 2018, din sumele alocate de la bugetul statului, prin bugetul Ministerului Economiei.

Numai cei încrişi în Registrul Acţionarilor Avioane Craiova la data de 14 mai 2020 (data de înregistrare) pot subscrie în cadrul majorării de capital, la o rată de o acţiune nouă pentru 3,424 acţiuni deţinute, operţiunea fiind intermediată de Prime Transaction.

Pentru anul trecut Avioane Craiova a raportat o cifră de afaceri de 20,07 milioane de lei, cu 27,67% peste cea din anul anterior, în timp ce pierderea companiei s-a diminuat cu 10,56%, de la aproape 5,13 milioane de lei în 2018, la 4,58 milioane lei în 2019.

Acţiunile AVIO sunt listate pe Piaţa AeRO administrată de BVB şi se tranzacţionează sporadic, la ultima cotaţie din data de 24 iunie, de 3,08 lei, capitalizarea companiei fiind de 32,98 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. STAI ASA , CA NU-I ASA !!! E ALTFEL !!! ASTA I-ASI SPUNE EU IN FATA , TICALOSULUI SI MARSAVULUI DE COMISAR POLITIC , CICA DIRECTOR GENERAL , CARE TAIE SI SPANZURA DE ANI SI ANI DE ZILE , IN CADRUL COMPANIEI !!! A FACUT TOT FELUL DE INVARTELI , SI DE MANARII , DE CONTRACTE DUBIOASE , LA PRETURI ENORME , PREJUDICIIND FIRMA , CU MILIOANE SI MILIOANE DE LEI , IN SPECIAL IN FOLOSUL PROPRIU !!! ACUM , CE VREA ??? CA ACTIONARII MICI , SA CONTRIBUIE CU BANI , CA SA CE ??? SA ASTUPE PIERDERILE CREATE DE EL ??? DREPTU-I , CA MERGE SI ASA , INTR-O TARA A NIMANUI , CUM ESTE ROMANIA !!! UN SAT FARA CAINI , IN CARE NU AVEM POLITIE , NU AVEM PRIMARI , NU AVEM PADURARI !!! AVEM IN SCHIMB , TOT FELUL DE INDIVIZI ADUSI POLITIC , CARE AU VENIT INFOMETATI IN COMPANIILE RESPECTIVE , PE CARE LE-AU JEFUIT SISTEMATIC , PANA LE-AU ADUS IN PRAGUL FALIMENTULUI ; GEN TAROM , POSTA ROMANA , HIDROELECTRICA , PETROM , ARCELOR MITTAL , ROMAERO , RADET , si CAM TOT CE E STAT !!! CATEVA AU FOST SALVATE PRIN PRIVATIZARE , IN ULTIMUL MOMENT , DE CELELALTE , NU SE STIE !!! CHIAR CA SANTEM , IN TARA NIMANUI !!! UNDE ESTI TU , TEPES-DOAMNE ????????

    1. Asta este o firma fantoma, sau zombie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie