Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ÎNCEPÂND DE ASTĂZIGraniţa cu Ungaria va putea fi tranzitată prin zece puncte de frontieră

M.I.
Miscellanea /

Graniţa cu Ungaria va putea fi tranzitată prin zece puncte de frontieră

Începând de joi dimineaţă, la graniţa dintre România şi Ungaria vor fi deschise zece puncte de trecere a frontierei, a transmis Poliţia de Frontieră.

Decizia a fost luată pentru fluidizarea traficului la graniţă, care a fost o adevărată problemă în ultimele zile, provocând aglomerări şi timpi de aşteptare foarte mari.

"Astfel, începând cu data de 21 mai a.c., ora 06.00, la graniţa româno-ungară sunt deschise zece puncte de trecere a frontierei, atât pentru traficul de turisme şi persoane, pentru efectuarea formalităţilor specifice pe sensul de intrare / ieşire în / din ţară şi cu respectarea măsurilor dispuse pe linie de sănătate publică din cele două state:

P.T.F. Petea - judeţul Satu Mare

P.T.F. Urziceni - judeţul Satu Mare

P.T.F. Valea lui Mihai - judeţul Bihor

P.T.F. Borş - judeţul Bihor

P.T.F. Salonta - judeţul Bihor

P.T.F. Vărşand - judeţul Arad

P.T.F. Turnu - judeţul Arad

P.T.F. Nădlac I - judeţul Arad

P.T.F. Nădlac II - judeţul Arad

P.T.F. Cenad - judeţul Timiş

Tot pentru fluidizarea traficului în punctele de frontieră şi pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se deplasează cu mijloace de transport personale, începând cu aceeaşi dată şi aceeaşi oră, sunt operaţionale pe teritoriul Ungariei, în regim permanent, două culoare de tranzit pentru transportul persoanelor cu microbuze / autocare, cu intrare în România prin P.T.F. Nădlac II - Autostradă şi P.T.F. Borş", se arată în comunicatul transmis de Poliţia de Frontieră.

Intrarea în România prin cele zece puncte de frontieră se realizează în regim permanent (24/24 de ore), cu respectarea condiţiilor legale dispuse în contextul pandemiei, respectiv controlul specific la intrarea în ţară, completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea triajului epidemiologic de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică în vederea stabilirii măsurilor obligatorii de izolare/carantină la locuinţă, după caz, carantină instituţionalizată, informează G4media.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS