ÎNCEPÂND DE MÂINEPrimele obligaţiuni verzi emise de Autonom Services intră la tranzacţionare la BVB

A.I.
Piaţa de Capital / 7 decembrie 2021

Primele obligaţiuni verzi emise de Autonom Services intră la tranzacţionare la BVB

Titlurile au maturitatea de cinci ani şi o dobândă de 4,11%, pe an

Primele obligaţiuni verzi emise de Autonom Services, companie ce oferă servicii de leasing operaţional şi rent-a-car, în valoare de 48,03 milioane euro, intră mâine la tranzacţionare pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), sub simbolul bursier AUT26E, conform unui anunţ de astăzi al operatorului pieţei noastre de capital.

Emisiunea AUT26E face parte dintr-un program de ofertă prin care compania poate emite în mod repetat, în următorii cinci ani, obligaţiuni cu o valoare nominală totală de până la 250 milioane de euro.

Titlurile, cu o valoare nominală unitară de 10.000 de euro, au o dobândă fixă, de 4,11% pe an, cu posibilitatea ajustării pe baza unui mecanism de step-up cu 0,3% pe an. Obligaţiunile au maturitatea de cinci ani, respectiv până la 23 noiembrie 2026, titlurile emise fiind Obligaţiuni Corelate cu Obiective de Sustenabilitate (Sustenability Link Bonds),

Obligaţiunile au fost vândute iniţial printr-un plasament privat derulat prin intermediul BRD - Groupe Societe Generale, în calitate de Coordonator Unic şi Agent Structurare Obligaţiuni Corelate cu Obiective de Sustenabilitate şi BT Capital Partners, în calitate de Manager.

În prezent, compania are listate la BVB obligaţiuni în valoare de 20 milioane de euro, cu o dobândă fixă de 4,45% pe an şi au o maturitate de cinci ani, respectiv la data de 12 noiembrie 2024.

Autonom Services, firmă fondată de fraţii Marius şi Dan Ştefan, şi-a început activitatea în anul 2006, în Piatra-Neamţ, oferind servicii preponderent către persoane fizice, iar în prezent are o acoperire extinsă la nivel naţional (prin raportare la marile centre urbane ale ţării şi având în vedere distribuirea geografică a punctelor de lucru).

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Deci la prima tura 4,45%, la a doua tura 4,11%. Cine i-a sfatuit, a facut-o prost, i-a indrumat sa se zgarceasca.

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro