ÎNCEPÂND DIN ACEASTĂ PRIMĂVARĂDr.Max lansează primele două Hiper - farmacii din Bucureşti

G.U.
Companii / 25 martie

Dr.Max lansează primele două Hiper - farmacii din Bucureşti

Începând din această primăvară, Dr.Max lansează primele două Hiper - farmacii din Bucureşti, în Veranda Mall începând cu 25 martie şi Mega Mall începând cu 15 aprilie, potrivit unui comunicat de presă. Conceptul de Hiper-farmacie este unic în Grupul Dr.Max, iar România este prima piaţa unde a fost lansat, în premieră în Europa Centrală şi de Est. Zeci de mii de români s-au bucurat deja de noul concept de Hiper-farmacie, în Iaşi, Timişoara, Oradea, Craiova şi Ploieşti.

Hiper-farmacia Dr.Max este locul unde pacienţii beneficiază de o gamă extinsă de produse, la preţuri accesibile, care se adresează nevoilor pacienţilor cu afecţiuni cronice, ale seniorilor şi ale tinerelor mame. De asemenea, conceptul de Hiper - farmacie vine şi în întâmpinarea clienţilor care sunt preocupaţi de prevenţie în ceea ce priveşte sănătatea, dar şi celor care caută produse de frumuseţe şi de well-being. Experienţa este completată de suportul farmaciştilor şi consultanţilor bine pregătiţi care sunt la dispoziţia pacienţilor cu sfaturi şi recomandări.

"Ne bucurăm că noul concept de Hiper - farmacie Dr. Max este locul în care pacienţii simt că merită să se oprească pentru o experienţă completă de cumpărare, având la dispoziţie o gamă largă de produse pentru sănătate, îngrijire şi frumuseţe. Prin acest concept, ne-am propus să anticipăm toate etapele unui "customer journey" la cele mai înalte standarde, de la ofertă variată şi accesibilă, la aspectele legate de spaţiu, o atmosferă plăcută şi primitoare, până la suportul profesionist oferit de farmaciştii şi consultanţii noştri. Pentru a pune la dispoziţia cât mai multor pacienţi beneficiile acestui nou concept, în următoarea perioadă, vom continua extinderea Hiper - farmaciilor Dr.Max la nivel naţional." - Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma - Dr.Max Group

Potrivit sursei citate, oferta din Hiper - farmacii include peste 12000 de produse amenajate în şase zone dedicate: zona pentru medicamente, inclusiv compensate şi gratuite, vitamine & minerale, produse dermato-cosmetice, cosmetice şi îngrijire personală, produse pentru mamă&copil, aparatură şi dispozitive medicale, şi zona cu produse pentru o alimentaţie sănătoasă.

Hiper - farmacia Dr.Max pune la dispoziţia pacienţilor numeroase case de marcat pentru a reduce timpul de aşteptare: case de marcat dedicate reţetelor, inclusiv cele compensate şi gratuite, de la orice casă de asigurări de sănătate din ţară, case de tip self-service, unde scanezi şi plăteşti singur şi case cu serviciu de plată asistat.

Dr.Max oferă acces uşor la produse de sănătate în peste 650 de farmacii de proximitate, în 7 Hiper - farmacii, dar şi prin comandă din E-shop cu livrare acasă sau cu ridicare din orice farmacie Dr.Max.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9419
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.9805
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0577
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6702
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.2533

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro