Început de an cu inaugurări la Galaţi

ANA FELEA
Ziarul BURSA #Companii / 15 ianuarie

Început de an cu inaugurări la Galaţi

Primăria municipiului Galaţi anunţă finalizarea modernizării unei grădiniţe, în cadrul unui proiect cu fonduri europene, în valoare de 6 milioane de lei.

"Este încă un obiectiv îndeplinit de care se vor bucura copiii. După ce anul trecut am adus la noi standarde nu mai puţin de 13 de unităţi de învăţământ, continuăm şi în 2024 amplul nostru program de modernizare a grădiniţelor, şcolilor şi liceelor din Galaţi. Avem un adevărat record de investiţii în educaţie şi devenim, astfel, unul dintre oraşele cu cele mai frumoase şcoli şi grădiniţe. Pentru că Galaţiul este un oraş al familiei, unde educaţia copiilor este de bază", a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Principalele categorii de lucrări la Grădiniţa nr. 30 au vizat reabilitarea termică a clădirii, instalarea de panouri solare, înlocuirea sistemului de distribuţie a apei calde, realizarea unei şarpante din lemn ignifugat cu învelitoare din ţiglă metalică, refacerea trotuarelor, refacerea tencuielilor exterioare şi a instalaţiilor sanitare.

Primăria municipiului Galaţi a atras fonduri europene pentru obiectivul "Reabilitarea şi eficientizarea energetică a Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 30", iar valoarea totală a proiectului este de aproximativ 6 milioane de lei cu TVA.

Proiectul pentru Grădiniţa nr. 30 a primit finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020; Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon; Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor; Operaţiunea B - Clădiri Publice, Apel de proiecte nr. POR/2020/3/3.1/B/2/NE,SE,SM.

Anul trecut au fost modernizate la Galaţi 13 şcoli, grădiniţe şi licee (Şcolile nr. 25, 16, 29, 17, Gr. Teologul, Ştefan cel Mare, Liceul M. Costin - corp C1, CNMK, Liceul Auto, Liceul Dunărea, Liceul A. Saligny, Grădiniţa Codruţa, Grădiniţa Motanul Încălţat). Totodată, 25 de şcoli, grădiniţe şi licee sunt în modernizare. De asemenea, nu mai puţin de 16,8 milioane de euro sunt alocaţi prin PNRR pentru dotări la toate grădiniţele, şcolile şi liceele din oraş.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5756
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0327
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8203
Gram de aur (XAU)Gram de aur355.5761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ccib.ro
tophotelconference.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb