Ediţia INDAGRA FOOD 2025, organizată de ROMEXPO, va reuni producători, procesatori, distribuitori şi profesionişti din sectorul HoReCa într-un cadru dedicat inovaţiei şi performanţei din industria alimentară.
Evenimentul introduce o nouă structură tematică, care reflectă întregul lanţ alimentar - de la producţie şi procesare până la produse finite şi soluţii sustenabile. Printre principalele domenii incluse se numără industria cărnii şi a produselor lactate, băuturile alcoolice şi non-alcoolice, produsele vegetale inovatoare şi segmentul artizanal, cu accent pe producţia locală şi trasabilitate.
Ediţia din 2025 va include şi Conferinţa „Produsul românesc - identitate, competitivitate şi oportunităţi în lanţul agroalimentar”, care va reuni autorităţi, lideri din industrie şi producători pentru a discuta perspectivele sectorului alimentar românesc.
Pe lângă zona expoziţională, programul evenimentului va cuprinde demonstraţii culinare, workshopuri şi sesiuni dedicate tendinţelor actuale din industrie - digitalizarea proceselor, siguranţa alimentară, sustenabilitatea şi valorificarea produselor româneşti.
INDAGRA FOOD 2025 se va desfăşura la ROMEXPO şi va include participarea unor companii din România şi din străinătate, consolidându-şi astfel rolul de platformă de referinţă pentru industria alimentară regională.
Opinia Cititorului