Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Indicii BVB au deschis în apreciere

M.A.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în apreciere

Indicele BET, al celor mai lichide şaptesprezece acţiuni, se află în creştere cu 0,67%, fiind cotat la 8,524.77 puncte.

Indicele BETPlus se apreciază cu 0,82%, la 8,663.21 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return creşte la 14,105.63 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate şaptesprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

De asemenea, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", se apreciază cu 2,29% la valoarea de 44,204.99 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) au crescut cu 0,39%, la ora transmiterii acestei ştiri, la valoarea de 1,2750 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) cresc cu 0,16%, la 31,65 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" stagnează la 6,90 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) se apreciază cu 2,36%, la 10,85 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor stagnează la valoarea de 9,05 dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie