Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Indicii BVB au deschis în creştere

F.D.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în creştere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în apreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Indicele BET, al celor mai lichide şaisprezece acţiuni, se află în creştere cu 0,22%, fiind cotat la 9,753.53 puncte.

Indicele BETPlus se apreciază cu 0,21%, la 1,455.91 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return urcă cu 0,22%, ajungând la 15,610.93 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate treisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", se apreciază cu 0,27% la valoarea de 44,708.55 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) stagnează, la ora transmiterii acestei ştiri, la valoarea de 1,190 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) au crescut cu 0,13% la 37,55 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" scade cu 2,89%, la 8,40 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) se apreciază cu 0,45%, la 11,25 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor stagnează la valoarea de 10,50 dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie