Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Indicii BVB au deschis în scădere

I.M.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în scădere

Indicele BET, al celor mai lichide şaisprezece acţiuni, se află în sădere cu 2,15%, fiind cotat la 9,879.69 puncte.

Indicele BETPlus se depreciază cu 2,13%, la 1,478.43 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return coboară cu 2,15%, ajungând la 15,812.87 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate şaisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", se depreciază cu 2,65% la valoarea de 50,844.00 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) scad cu 0,73%, la ora transmiterii acestei ştiri, la valoarea de 1,36 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) au scăzut cu 1,87%, la 34,20 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" credc cu 1,87%, la 8,05 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) se depreciază cu 0,47%, la 10,60 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor urcă cu 1,26%, la valoarea de 10,07 dolari.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie