Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Indicii BVB au deschis în scădere

I.L.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în scădere

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Indicele BET, al celor mai lichide şaisprezece acţiuni, se află în scădere cu 0,05%, fiind cotat la 9,898.56 puncte.

Indicele BETPlus se depreciază cu 0,04%, la 1,477.20 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return coboară cu 0,05%, ajungând la 15,842.98 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate şaisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", se depreciază cu 0,14% la valoarea de 46,546.56 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) au stagnat la ora transmiterii acestei ştiri, la valoarea de 1,19 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) au stagnat la 37,95 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" a crescut cu 4,62%, la 9,05 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) s-au menţinut la valoarea de 11,1 lei/titlu, în timp ce pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor coboară cu 1,43%, la valoarea de 10,35 dolari.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie