Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Indicii BVB au deschis în teritoriul negativ

D.I.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au deschis în teritoriul negativ

Indicii de pe Bursa de Valori Bucureşti (BVB) au deschis în depreciere şedinţa de tranzacţionare de astăzi.

Indicele BET, al celor mai lichide cincisprezece acţiuni, se află în scădere cu 0,38%, fiind cotat la 8,468.27 puncte.

Indicele BETPlus se află în coborâre cu 0,37%, la nivelul 1,264.37 puncte.

De asemenea, indicele BET Total Return intergistrează o depreciere de 0,39%, ajungând la 12,819.43 puncte. Potrivit BVB, BET-TR este un indice ponderat cu capitalizarea "free-float"-ului celor mai tranzacţionate treisprezece companii listate pe piaţa reglementată şi care va fi ajustat şi cu valoarea dividendelor în numerar plătite de companiile din componenţa indicelui.

În schimb, BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", scade cu 0,16%, atingând valoarea de 35,844.09 puncte.

Titlurile "Fondul Proprietatea" (simbol FP) cresc cu 2,07% la ora transmiterii acestei ştiri la valoarea de 0,9860 lei/acţiune.

Titlurile "Romgaz" (simbol SNG) au crescut cu 2,93%, la nivelul de 35,1 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" stagnează ajungând la un preţ de 8 dolari.

Pe BVB, acţiunile "Electrica" (simbol EL) s-au apreciat cu 1,82% la 11,2 lei/acţiune, iar pe bursa de la Londra preţul GDR-urilor au stagnat la 10,70 dolari.

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS