Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Indicii BVB au închis în teritoriu negativ

F.F.
Piaţa de Capital /

Indicii BVB au închis în teritoriu negativ

Indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au închis în teritoriu negativ ultima şedinţă de tranzacţionare, lichiditatea totală fiind de 48,17 milioane de euro, cu mult peste valoarea medie zilnică de 9,3 milioane de euro.

Valoare tranzacţionată apare în condiţiile în care astăzi, au fost înregistrate în sistemul bursier, două emisiuni de obligaţiuni emise de BT Leasing, parte a Grupului Financiar Banca Transilvania, cu scadenţe în 2024 şi 2025, în sumă totală de 40 de milioane de euro.

Indicele BET, al celor mai lichide şaisprezece acţiuni, a scăzut cu 0,59%, la 9,878.67 puncte, iar indicele BETPlus a ajuns la 1,474.53 puncte, după o depreciere de 0,58%

Indicele BET Total Return a scăzut cu 0,59%, la 15,811.14 puncte.

BET-FI, indicele celor cinci societăţi de investiţii financiare plus "Fondul Proprietatea", a scăzut cu 0,23%, fiind cotat la 46,340.59 puncte.

Acţiunile "Fondul Proprietatea" (FP) au stagnat la preţul de 1,19 lei/unitate.

Titlurile "Romgaz" (SNG) au scăzut cu 0,52% la 38,20 lei/unitate. Pe bursa de la Londra, preţul certificatelor de depozit (GDR) "Romgaz" au crescut cu 6,69%, la 9,18 dolari/unitate.

Acţiunile "Electrica" (simbol EL) s-au apreciat cu 0,45%, la nivelul unitar de 11,15 lei. Pe bursa londoneză, preţul GDR-urilor a stagnat la 10,50 dolari/unitate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS