Infamia lui Cristian Tudor Popescu, la moartea lui Alexandru Arşinel

MAKE
Miscellanea / 2 - 3 octombrie

Infamia lui Cristian Tudor Popescu, la moartea lui Alexandru Arşinel
MAKE

La moartea fostului comic Alexandru Arşinel, fostul ziarist Cristian Tudor Popescu găseşte o nouă oportunitate să se promoveze prin infamie, scriind pe pagina lui de Facebook: "Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează aşa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actriţe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi."

Aici trebuie observat că Alexandru Arşinel este un fost comic, pentru că a murit, în timp ce Cristian Tudor Popescu este un fost ziarist, deşi trăieşte.

Dar, nu atît demiterea lui Popescu de la Digi24 face din el un fost ziarist, cît, mai ales, fracturile lui logice şi ticăloşia.

În conştiinţa publicului, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel s-au consacrat ca un cuplu comic de mare succes şi abia în plan secund au fost personalităţi actoriceşti distincte.

Prin urmare, a-l judeca izolat pe Arşinel, ignorîndu-i contribuţia la succesul cuplului, este ilogic.

Nu au fost Stela Popescu "sau" Alexandru Arşinel, ci Stela Popescu "şi" Alexandru Arşinel.

Dar această operaţiune intelectuală ilicită, menită de fostul ziarist să-l minimalizeze nedrept pe Arşinel, are un scop ticălos: de cînd a fost dat afară de la Digi24, Cristian Tudor Popescu este ahtiat să reintre în atenţia publicului şi nu ştie să facă asta prin talent. Textul lui, deşi scurt, prezintă repetiţii şi este prost scris, începînd cu propoziţia "Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcţie".

Infamia lui Cristian Tudor Popescu, la moartea lui Alexandru Arşinel

Este greu să hotărăşti dacă fostul ziarist ignoră limba română (corect este "a fost demis"), sau chinuie nişte umor (adică, cum ai spune că preşedintele Lukoil Ravil Maganov "a fost sinucis" căzînd de la etaj).

Fostul ziarist nu ştie să revină în atenţia publicului prin judecăţi pertinente, ci prin judecăţi impertinente, aşa cum a făcut-o la începutul carierei sale.

Cu ani în urmă, unul din editorialele sale din Adevărul începea cu o propoziţie scurtă, care aserta, la timpul prezent, că interacţionează sexual cu propria mamă a domniei sale.

S-a înjurat de mamă, el singur, pe sine, se.

A dovedit iresponsabilitatea cuvîntului său.

Aşa înţelegea mult mai tînărul Cristian Tudor Popescu să se promoveze şi de atunci nu a evoluat, căci aşa face şi acum ca să-şi adune public, oripilindu-l şi călcînd în picioare ceea ce ţine de demnitatea socială, fie şi nejustificat.

Fostul ziarist îşi ia avînt să încheie apoteotic: "Iluzia că moartea şi timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde şi putrefacta cugetare < < Despre morţi numai de bine > >".

Nu, acest îndemn "Despre morţi numai de bine" nu este "putrefact", ci din contră, civilizator, cu intenţia să prevină mahalagismele de felul acestuia al lui Cristian Tudor Popescu (la care a strîns numeroşi aderenţi, reflectînd nivelul său de toxicitate în morala societăţii noastre).

Dacă nu vor fi fost oameni abjecţi sau criminali, atunci judecata care "desparte griul de neghină" cred că trebuie lăsată în responsabilitatea difuză a comunităţii (sau a lui Dumnezeu, la un popor credincios cum este al nostru), căci autoapărarea nu mai este posibilă "Şi dragostea lor, ura lor şi pizma lor au pierit de mult şi nu se vor mai bucura niciodată de ceea ce se face sub soare". (Eclesiastul; Capitolul 9:6)

Însuşi articolul de faţă, care îi deconspiră lui Cristian Tudor Popescu lipsa de scrupule, intră în capcana strategiei sale de promovare şi de aceea, am pregetat să-l scriu, dar m-am gîndit că publicul care a preţuit cuplul Stela Popescu şi Alexandru Arşinel face să merite replica.

Şi tot aşa, cred că nivelul nostru de civilizaţie se cuvine reparat.

Un tragedian mort se găseşte în prelungirea a ceea ce a jucat în viaţă.

Cred că un comedian mort este o figură dintre cele mai tragice.

Solemnitatea unui zîmbet de-a pururi îngheţat.

Pe lîngă exploziva Stela Popescu, Alexandu Arşinel a prezentat contrastul necesar de perpetua îngrijorare naivă, care, sub presiunea partenerei sale, ajunge la concluzii şocante, stîrnind rîsul.

A fost omul aproximativ şi şovăitor, căruia mereu îi lipseşte aerul; el a jucat un personaj cu care chiar semăna.

Să fie iertat!

Opinia Cititorului ( 74 )

 1. Frumos și corect spus!

  1. Felicitări, Make!

   Ai exprimat în cuvintele tale gândurile a mii de oameni.

   M-aș bucura să știu ce gândește CTP despre el însuși, când se uită în oglinda timpului trecut. 

  CTP este un ins fără nicio valoare. Prezenta lui in spatiul public este toxică. Domnul Goldstein, un text superb. FELICITĂRI!

  De când cu trecerea ca părerolog în mediul online, CTP a suferit o degradare teribilă.

  Si-a început degradarea mai înainte, dar acum este pe culmile abjectiei. 

  Păcat. La începuturi era un ziarist bun. 

  Nu știu ce să cred.

  Este doar o mască hâda pe care nu și-o mai scoate de pe chip de dragul spectacolului sau este adevărata lui față.... 

  bravo, Make, ai subliniat ce gandim majoritatea

  1. este normal ? ca intr_o majoritate sa gandeasca toti la fel !

   Daca gandesti altfel decat majoritatea, atunci nu mai faci parte din majoritatea de gandire.

   Nu crezi c-ai intrebat o prostie? 

   Dar cine a facut aceasta statistica? De unde stii tu, parerea majoritatii?

   De la Dana Budeanu.

  Pentru mine,

  Arsinel nu a fost niciodata amuzant sau talentat ca actor. Mai mult, in anii ‘90- ‘00, daca ii vedeam numele in distributia vreunui film, piesa de teatru, sceneta sau scheci, echivalam acest lucru cu garantia unui spectacol de cea mai slaba calitate. 

  Apoi, a venit episodul cu rinichiul peste rand care - pentru mine - a finalizat tabloul: Lipsa de calitate artistica era acum completata cu lipsa de calitate umana. Acesta a fost Arsinel, pentru mine.  

  1. N-ai inteles articolul. Si nu este greu.

   In plus de rinichi a fost si acea grotesca plangere de scaun directorial....penibil...bolna v grav si tot mai voia niste banuti de undeva, cand un altul, mai tanar, mai in putere , putea sa faca mult mai multe in acel scaun! Pana a inchis ochii nu s-a dezis de jegosenie umana! Parca as pune pariu si ca a cochetat cu secu'! Ca nu avea talent, nu i se poate imputa. Atat a putut , atat a facut! A fost anexat din motive pecuniare, Stelei Popescu! Chiar nu stiu o varianta mai buna pentru ea.

   Atat: hahahaha!

   Atat te duce.

   Am aceeiasi parere in a-l aprecia pe Arsinel, atat din punct de vedere artistic, cat si din punct de vedere moral. Abordarile lui comice mi s-au parut comerciale, desuete. In ceea ce priveste aventura cu rinichiul - daca este adevarata - este dezgustatoare.

   Poate Cristian Tudor Popescu nu a ales chiar momentul potrivit in a-si exprima parerea, dar el nu a fost niciodata un tip conventional. Si, pana la urma, asta e de bine. 

   Corect subscriu

  CTP sau cum sa imbatranesti urat

  1. Sau cum sa fii inteligent. Mai gandeste-te...daca ai cu ce

   am ales inteligent si am renuntat la doza de venin a lui CTP, comentatorul atotstiitor. Un batran trist ce nici cu experienta adunata la varsta lui nu e in stare sa isi puna ordine in viata personala, dar nu se sfieste a o ordona pe a celorlalti.

   Nu ordoneaza viata nimanui, nici a lui , nici a copiilor lui! Doar analizeaza fapte si o face dupa scara valorilor lui, dupa capacitatea lui intelectuala. Adica cea formata in ani de studii super-diverse: automatizari si calculatoare, autor premiat extern de SF, doctor in filmologie,comentator de tenis (campion al seniorilor la tenis), fondator al unui ziar, al unei platforme...Adica e ca si cum Dorel ii face critica lui Aristotel !:)

   Aristotelul dumneavoastra este atat de doritor de analiza si autoanaliza, incat a publicat un editorial care incepe cu propozitia prin care declara ca face sex cu mama proprie domniei sale. Aristotelul nu pricepe diferenta dintre un cuplu comic si actorii cuplului. Aristotelul spune ca ministrul a fost demisionat si probabil ca se asteapta ca noi sa ne stricam de ras, ha,ha, cica l-a demisionat! Aristotelul dumneavoastra a fondat un ziar falimentar care a dat faliment. Asa ca, decat Aristotel, mai bine Dorel.

   Studii super-diverse automatizari si calculatoare?

   Pe vremea lui automitazarea se facea cu un carton decupat. Probabil el aranja gaurile.

   Calculatorul cel mai evoluat era HC85. Putea fi programat sa scoata chiar si sunete diferite. :) 

  toate cele spuse despre CTP sint adevarate , dar adevarate sint cele , ca a sarit peste rand la transplant si ca a luat bani ca director stand pe acasa sau prin spitale , nu era chiar asa sarac sa recurga la asa ceva .

  1. Si ce?

   si ce , ce ?

   Cât de relevante sunt, după moartea lui Arșinel, scaderile lui, in raport cu amuzamentul pe care Stela Popescu și el le-au adus publicului?

   Zero.

   In spatele lui CTP se aliniază toți proștii. 

   Manelele lu' Arsinel vs Replicile lui CTP.

   Prostii care radeau la Arsinel nu au capacitatea intelectuala de a putea intelege analizele lui CTP.

   Deci unde se aliniaza prostii ??? 

   Chiar aici,sunt toti cei care-i iau apararea lui CTP care se razboieste cu mortii.Daca vii nu-i mai asculta ineptiile trebuie sa iasa si el cu ceva in evidenta pentru a-si castiga existenta!

  Ctp un frustrat, la moartea lui nici dracu nu va avea vreo reactie de tristete si asta din cauza maiestriei lui de a urî orice si pe oricine

  CTP un om turbat și perpetuu trist.

  Sunt sinistre comentariile "haterilor" de profesie.

  Make, nu le ștergeți, sunt relevante pentru gradul de dezumanizare în care ne aflăm.  

  Ăștia nu lasă nici morții să doarmă liniștiți.

  La atâta ură și prostie să nu ne mirăm de ce ne rezervă viitorul.  

  1. Adevărat! ????????????

  Asta cu despre morti numai de bine este o prostie. Adica sa vorbim de bine de Hitler, Himmler sau Stalin? In plus, dogma crestina contine ca si categorie esentiala ideea de judecata, unii merg in Rai, altii in Iad. Nu cred ca Sf Petre, responsabilul cu intrarea in Rai se ghideaza dupa stupiditatea cu mortii si binele.

  1. Tot comentariul tau fusese prevazut in articol:

   "Nu, acest îndemn "Despre morţi numai de bine" nu este "putrefact", ci din contră, civilizator, cu intenţia să prevină mahalagismele de felul acestuia al lui Cristian Tudor Popescu (la care a strîns numeroşi aderenţi, reflectînd nivelul său de toxicitate în morala societăţii noastre). 

   Dacă nu vor fi fost oameni abjecţi sau criminali, atunci judecata care "desparte griul de neghină" cred că trebuie lăsată în responsabilitatea difuză a comunităţii (sau a lui Dumnezeu, la un popor credincios cum este al nostru)"

   Deci, daca te tin curelele sa nu repeti prostiile deja respinse de articol, atunci spune si tu chestii noi! 

   Analfabeti functionalu, fanii lui CTP. Care se si cred destepti.

   Completarea asta e doar pentru cei care nu au inteles: pentru ca la noi se lasa coruptia, incompetenta si ticalosia sa fie rezolvate de Dumnezeu si nu exista o presiune la nivel societal pentru marginalizarea si chiar excluderea celor care incalca grav legea, de aia nu sunt autostrazi, de aia primarii fura generalizat si pe urma li se dau pensii speciale, de aia spitalele sunt cum sunt etc. Daca nu puteti face legatura asta, nu-i nimic, puteti sa mai cititi niste almanahe.

   Adica sa-l inhumam pe o scursura umana gen Arsinel cu salve de tun si mari aplauze la fel ca pe un mare actor si mare om, precum Marin Moraru? La fel si pe Iliescu? Hai sa-i aplaudam pe toti. Si pe Visinescu!

   Profanatoare!

  Nu am simtit calitate la umorul perceput de la regretatul actor, dar avea publicul lui si asta e suficient. Nu consider ca CTP a exagerat, e stilul lui caustic aplicat fara economie persoanelor publice neprietene cu morala, era ciudat daca l ar fi laudat!

  1. Stil este ceea ce Cristian Tudor Popescu nu are. Stilul este claritatea exprimarii, nu raspicarea racnetelor ilogice. Dar, este foarte interesant cum comentatorii aderenti la infamia lui Cristian Tudor Popescu nu iau in seama un argument judicios, prezentat simplu si limpede in articol, cum ca umorul lui Arsinel trebuie evaluat in cuplul facut cu Stela Popescu. Un umor de buna calitate, cu succes de public indubitabil.

   Luati separat, nici Stan, nici Bran nu sunt cine stie ce, dar impreuna, sunt un cuplu genial. Pe Cristian Tudor Popescu nu il duce capul nici macar la acest nivel elementar, astfel ca urmaritorii sai nu se mai sfiesc sa-si manifeste imbecilitatea, insistand in prostie. 

   Ai debitat numai prostii, lipsite de logica si de argumente. Anonim te ai nascut, anonim o sa mori. N-ai nici barbatia asta (sunt convinsa ca esti barbat) sa te declari cu nume.CTP nu are niciun racnet in articol. Este nesuferit de logic si de profund , analitic si caustic. Nu are niciun chef si niciun motiv de aplecare in fata sabiei. Cati, asa? Stan separat si Bran separat erau o mare valoare. Nici acum nu poti sti care este mai bun decat celalalt. Asta, planetar! Dar toti stiu ca Stela era talentul si arsinel umplutura. Daca nu murea Banica, ce era Arsinel? This is the question! ;) Pot astepta raspunsul!

   Sigur ca opinia ta este opinia ta, dar nu ai inteles ca aici, de fapt, nu se discuta despre valoarea artistilor, ci despre diferenta dintre valoarea cuplului fata de valoarea componentilor cuplului. Vrei, nu vrei, ai admis ca aceasta diferenta exista. Doar ca nici idolul tau si nici tu nu puteti judeca in felul asta normal si simplu, ci va contorsionati pe dupa fustele si umplutura fiecaruia, ca sa va rezulte ca unui este un actor bun si altul este un actor prost.. Este o discutie pe care o lungesti inutil. In locul tau as admite ca CTP a spus prostii.

  Dle Goldstein , suntem 20 milioane de români și în primii 10 la capitolul mârsăvie îl așez clar pe Arșinel:

  - a sărit peste rând într-un caz de viață și de moarte ( pe doctorul cu listele l-aș ține pe viață la pușcărie) .Așa fac capitanii navelor sar în prima barcă când se scufundă nava, așa model este maestrul ? 

  -de sute de ani e o cutumă în lumea civilizată să ai 2 mandate chiar dacă legea permite în unele cazuri. Maestrul vrea pe viață să fie Director! Cu aroganța lui nu-l merita nici pe primul! 

  - a " luptat " contra dictatorului după ce acesta plecase cu elicopterul și de data asta s-a băgat în față ,a luat certificatul de revoluționar ridicând, fără rușine, o căruță de bani! 

  La Teatru, ca Director,cu n mandate el ce era ,nu un Dictator mai mic? Să te comporți așa și să primești bani că ai " luptat " 

  Dle Goldstein poate fi adevărat ( nu e de fapt ) că în cuplete cu Stela Popescu " juca un rol și împreună constituiau un tot ,dar dumneavoastră când vă uitați la Gioconda laudati rama sau tabloul? Omul se maimutarea, ,asta-i rol ?

  1. Cu cine vorbești? Cine e dl. Goldstein? Ce contează pe cine pui tu în Topul mârșăviei? Cunosc eu cazul unui paznic la o uzină, care a violat o scolărița, care fură cupru și care a omorât o văduvă ca să o jefuiască de fețele de pernă și i-a luat și ultimii 37 de lei si care cred ca este mai mârșav decât cei zece din Topul tău.

   Ai discernământul praf! Aia cu Gioconda si rama este de o tâmpenie rară și de o incultura chiar mai adânca decât chestia cu maimuțăreala. Domnule Goldstein, oricine ai fi, nu-l baga in seama, ca ar fi pacat.  

   La cine e cutuma? Doar la presedinti, termina cu prostiile.

   Asta e publicul lui Cristian Tudor Popescu. Oameni sarmani, atat de saraci cu duhul, incat isi imprumuta ideile de la el. Si uite asa, Cristian Tudor Popescu a ajuns liderul imbecililor.

   Ce clar ati exprimat adevarul! Daca am gandi mai multi atat de pragmatic, am fi mult mai sus, astazi,dar de unde nu-i...

  ...

  1. te vezi ajungand la varsta asta, a lui Arsinel? Te vezi trecand atatea crize, razboaie si stres, eventuale boli, la fel ca Arsinel? Sau n-ai talentul suficient al lui s-o faci? Intreb pentru copiii tai...daca i ai, normal.

  Nu inteleg de ce l-a deranjat pe CTP ca lumea il admira pe Arsinel si de ce a declansat tirada dupa ce a murit. De ce n-a spus astea cand era in viata sau in spital adica tot in viata sau oricand inainte? Arsinel si Stela au incantat romanii de pretutindeni cu dor de casa si mai ales prin showurile de revista (nu Hamlet sau Oedip) de dinainte de 89 iar textele erau facute de Maximilian si Sava deci daca aveti o problema cu umorul vorbiti cu ei. Sigur e chestia cu rinichiul...Asta e nimeni nu-i perfect. Dar trebuie sa recunoastem ca la noi toti actorii batrani sunt mari actori/maestri chiar daca au fost sau nu buni. Asa cum si Cristoiu sau Nistorescu sau Serbanescu si altii din presa sunt maestri. Maine poimaine si Badea sau Banciu. Faci 60 esti maestru.

  1. Asa ca uitasem...sunt curios ce-o sa zica lumea despre CTP cand o fi si el la orizontala curajosii care acum tac.

   Finally?!?

  Exact cum bănuiam.

  Cu rare exceptii, comentariile sunt despre valoarea comicului Arsinel (la singular, și nu in cuplu cu Stela Popescu) și despre defectele sale umane, nu despre ce era important. 

  Ceea ce a făcut CTP cu suficienta, impertinenta și delirul său intelectual, nu se face!  

  A atacat grobian un mort, în condițiile în care memoria publică față de el nici nu s-a răcit. Încâ. 

  CTP era cum era, până acum vreo 20 de ani îl citeam cu plăcere, dar spusele lui la căpătâiul bietului Arsinel l-au transformat într-un profanator. 

  Nu trebuie să fii credincios ca să înțelegi asta, ci să ai un minim de bun simț. 

  Cu tigva lui cheală și scrasnetul din dinți, CTP a ghilotinat in piața publică, ca un Robespierre de doi lei, un mort. 

  Și asta cu aprobarea și în aplauzele frenetice ale unor.... nu știu cum să le zic, oameni mici. 

  Nu ma îndoiesc că acești omuleți sunt mulți. 

  1. Ai uitat sa spui si de ochii lui,de privirea pe care o are.Piu,piu,Doamne fereste de asa ceva,fie la el!

  Micuții propagandei securiste nu pricep că evadarea din lagărul comunist era posibilă cu ajutorul celor câteva zeci de actori, mai mult sau mai puțin talentați. Eu n-am văzut mari talente în marin moraru, caragiale și alții, ci doar adevărate găuri negre în propaganda de partid.

  Imediat după '90 a venit noua gardă talentată, cu organele genitale expuse pe toate fețele în 90% din cuvintele emise. De la frustrările ăstora a difuzat ura până la omul cu penița de tenis. 

  [...] cariera artistica paleste in fata gestului cu rinichiul. O fetita a murit pentru ca nu a primit acel rinichi si cu asta s-a zis tot.

  1. Daca a ramas fara consecinte legale, nu poti sa stii ca asta nu este un fake-news. Poate este adevarat, poate nu. Arsinel nu se mai poate apara de acuzatie. Deci, nu s-a zis tot.

   O fetita nu putea primi rinichiul unui adult.Mai studiaza fiindca nu tot ce zboara se mananca!

  Ce ma intriga in toata disputa asta este carenta acelei virgule!

  Ca tot se incearca educarea poporului din toate partile... ;) 

  Actor mediocru, caracter zero.

  Dumnezeu sa-l ierte! 

  1. Actor al unui cuplu celebru, caracter nu ai de unde sa stii.

   Dumnezeu sa te ierte! 

   Si fata de Sergiu Nicolaescu a avut o pozitie critica dupa ce a decedat. De ce nu a epuizat aceste critici cit ei au trait si dupa aceea sa taca? Dupa ce au decedat, sufletele au nevoe de liniste pentru ca oricum li se pune in fata tot filmul vietii . MESAJUL GRAALULUI IN LUMINA ADEVARULUI, lamureste pe deplin aceste aspecte...

   ...si singuri se vor judeca...

   MESAJUL GRAALULUI IN LUMINA ADEVARULUI este un rahat in ploaie, pe langa mesajul lui Cristian Tudor Popescu.

  Am citit articolul și am citit și toate comentariile. de pâna acum. Comentariile nu au adus nimic din ceea ce nu era, deja, în articol. Articolul critică interventia profanatoare a lui Cristian Tudor Popescu. Apărătorii celui criticat nu au reușit decât sa repete profanarile.la care el se deda. Nimic în plus.

  1. Pe al tau inteleg ca-l citisesi deja inainte sa-l postezi! ;)

   Recunoaste cel putin ca al meu comment a adus ceva in plus, fie ea si-o virgula! 

  Scrie ,,ciob" - CTP de ,,oala sparta""!!!

  Toți cei ce pleacă de pe lumea asta o fac cu mâinile pe piept , semnificând iertare tuturor pentru păcate . Deci, ce rost au otrăvurile publice ?! Make a surprins perfect ipocrizia CTP ului care, desigur e fără niciun păcat di liber-cugetător.

  1. CTP este un sociopat lansat ca formator al opiniei publice, iradiindu-si sociopatia in cercuri largi.

  Acest articol a generat un eveniment moral dezbatut intens. Felicitari Bursa!

  Ce pretenții poți avea dela un om pentru care tatăl său a muncit o viață cu toți ce doreau să devină tenismeni, ca să l facă inginer și el

  și a bătut joc de tot și toate.

  Nici inginer, prea greu, nici tenismen prea multa muncă. Îmi stau martori fala noastră, D nii Țiriac și. Năstase 

  Frumos spus

  Sunt de acord cu faptul ca CTP a spus unele lucruri intr-o forma nepotrivita si intr-un moment nepotrivit, insa a spune ca (in constiinta publicului) Stela Popescu s-a consacrat in cuplul Popescu-Arsinel si abia apoi in personalitati distincte, e o greseala de amator, de individ paralel cu subiectul, care nu stie a cerceta inainte de a scrie. E o jignire adusa Stelei Popescu si a muncii ei impreuna cu Stefan Banica (seniorul), colegul de breasla alaturi de care a format un cuplu inainte de Arsinel. Oamenii o stiu din "Nea Marin Miliardar", "Un petic pe cer" si multe alte aparitii de dinaintea succesului cuplului Popescu-Arsinel. Aa, ca sunt mai "proaspete" aparitiile in mintea publicului in aceasta formula (pt ca a fost si o colaborare mai lunga), e altceva. Daca ati fi intrebat publicul in anii 90' in care a fost momentul consacrarii Stelei Popescu, ati fi spus altceva. Care e publicul la care faceti referire? "Pustimea" nascuta" in 70-80-90? Oamenii care au trait in aceleasi vremuri ca si ei, si le-au cunoscut bine munca? Eu mi-o aduc aminte pe Stela jucand alaturi de Pellea, de Jean Constantin, Banica, Dinica si multi altii...pe Arsinel, nu. E deranjat ce spune CTP, dar exista si samburi de adevar...

  1. Titi, cu cine te contrazici? Nu reusesti sa intelegi ce citesti. Nu de Stela Popescuu este vorba, ci de Arsinel si faptul ca sociopatul CTP il separa dintr-un cuplu consacrat, ca sa-l judece individual. Nu a spus nimeni ca Stela Popescu a primit consacrarea, ca actor, in cuplul cu Arsinel. Esti dus cu capul, dar ii numesti cu dispret "amatori" pe cei mai culti si mai destepti ca tine, cu pretentia sa le dai lectii. Pfui! Exact asta este definitia analfabetismului functional - nu pricepe ce citeste, crede ca e mai destept si nu are nici o timiditate sa-si arate prostia, ba chiar o face cu mandrie.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9186
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6835
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9766
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7021
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.0437

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro