ING Bank România a lansat un credit instant cu rambursare în rate pentru IMM-uri, fără garanţii materiale

G.D.
Bănci-Asigurări / 10 august

ING Bank România a lansat un credit instant cu rambursare în rate pentru IMM-uri, fără garanţii materiale

ING Bank România vine în sprijinul antreprenorilor cu un nou credit cu rambursare în rate de capital egale - Credit Util, pe care aceştia îl pot obţine pe loc într-un office ING, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, verificarea situaţiei întreprinderilor este realizată automat de bancă, fără a fi necesare documente financiare sau garanţii materiale, pentru aprobarea instantă a creditului. Antreprenorii pot împrumuta până la 500.000 lei, pentru orice tip de cheltuieli necesare companiei, pe o perioadă de până la 5 ani.

"Companiile mici au nevoie de susţinere pentru a creşte şi a se dezvolta, iar atunci când apar noi oportunităţi, trebuie să acţioneze rapid, dacă nu chiar imediat. Pornind de la aceste nevoi stringente ale antreprenorilor români, accentuate într-un context imprevizibil, am creat creditul la termen ING Util. Iar atunci când situaţiile devin presante, ING Credit Util poate fi folosit pentru diferite cheltuieli curente precum plata salariilor sau a furnizorilor, pentru achiziţii de stocuri, echipamente sau orice alte nevoi are compania.

Totodată, ING Credit Util reafirmă strategia băncii de a oferi produse şi servicii relevante clienţilor noştri, care pot fi accesate cât mai simplu şi rapid. Astfel, clienţii ING pot accesa creditul fără documente financiare şi garanţii materiale, iar aprobarea se face instant. Ne dorim ca ING să fie un partener de nădejde pentru actualii şi viitorii clienţi, să le oferim predictibilitate şi instrumentele potrivite pentru afacerile lor.", a explicat Luana Sorescu, Head of Clients în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank Romania.

ING Credit Util a fost creat pentru microîntreprinderile şi companiile mici cu o cifră de afaceri între 100.000 lei şi 9.000.000 lei în ultimul an fiscal.

Firrmele trebuie să fie înregistrate ca SRL-uri şi să aibă cel puţin 2 ani de activitate.

Pentru semnarea documentaţiei de credit, administratorii şi asociaţii majoritari trebuie să se prezinte cu actul de identitate într-un office ING.

În cazul celor care nu sunt deja clienţi ING, este necesară întâi deschiderea unui cont curent. Aceştia pot primi pe loc aprobarea creditului, însă vor avea acces la suma solicitată imediat ce se finalizează cererea de deschidere a relaţiei.

Costurile sunt avantajoase, adaptate profilului companiei.

Lunar, la data scadenţei (aleasă la început), suma de plată va fi debitată automat din contul curent al companiei.

Potrivit unui raport realizat de BNR în anul 2021, ponderea stocului de credite pentru întreprinderile mici a ajuns la 21% din totalul creditelor acordate. Pentru a se dezvolta, companiile mici au nevoie de încrederea că pot apela la parteneri bancari care le oferă predictibilitate, stabilitate şi care se adresează într-un mod cât mai rapid nevoilor lor.

ING Credit Util susţine antreprenorii şi companiile mici să îşi optimizeze afacerile, într-un mod rapid, util şi la îndemână pentru orice tip de cheltuieli, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.1379
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1954
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5513
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8751

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro