Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Inovaţia tehnologică a intrat pe sub piele

Ziarul BURSA #Lifestyle /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Folosirea tehnologiei a ajuns la un alt nivel, unul foarte personal. Astfel, un bărbat s-a oferit voluntar să îi fie implantat un cip sub piele la Mobile World Congress din Barcelona, în faţa publicului, iar un altul, care fusese deja supus acestei proceduri a demonstrat cum poate efectua o plată cu acesta, folosindu-se de smartphone.

Practic se poate spune că inovaţiile le-au intrat acestor oameni pe sub piele. Edgar Pons, unul dintre temerari, a spus că a decis să îi fie implantat cipul de identificare prin radiofrecvenţă (RFID) pentru că include date care permit deschiderea uşii casei sale: "Pentru mine este extraordinar, foarte folositor, am o casă automatizată.

Cipul poate fi retras foarte uşor, printr-o simplă incizie mică în piele şi presare".

Alex Rodriguez Vitello, fizician, inginer, curator şi cercetător la compania de tehnologie Alpha din Barcelona, a oferit date despre mărimea cipului, care este cât un grăunte sau două de nisip şi este acoperit cu un material care este biocompatibil, astfel încât corpul să nu îl degradeze în timp.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie