Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

INS:Cazinourile şi pariurile sportive recuperează cel mai rapid

J.P.
Miscellanea /

Cazinourile şi pariurile sportive recuperează cel mai rapid

Cazinourile şi pariurile sportive se recuperează cel mai rapid, potrivit datelor transmise marţi de Institutul Naţional de Statistică, odată cu publicarea comunicatului privind serviciile de piaţă prestate populaţiei. Urmează activităţile legate de serviciile de cazare turistică şi cele ale agenţiilor turistice. Cea mai lentă revenire o înregistrează frizeriile şi coafurile (creştere de 5% faţă de iulie, dar cu circa 25% sub nivelul din iulie 2019). De asemenea, vânzările de autoturisme (noi şi second), activităţile service-urilor auto şi vânzările de piese auto au crescut şi ele în iulie (faţă de iunie) cu cifre în jurul a 10% fiecare, conform Hotnews.ro.

Ce mai arată datele INS:

În luna iulie 2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 9,7%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 6,6%.

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut faţă de luna precedentă, atât ca serie brută cu 47,5% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 29,4%.

Faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut ca serie brută cu 0,4%, iar ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate a scăzut cu 0,1%.

Volumul cifrei de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei, faţă de luna corespunzătoare a anului precedent, a scăzut, atât ca serie brută cu 24,6%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 30,8%.

În perioada 1.I-31.VII.2020, volumul cifrei de afaceri din comerţul cu autovehicule şi motociclete a scăzut faţă de perioada 1.I-31.VII.2019 atât ca serie brută cu 14,2%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 13,6%.

În perioada 1.I-31.VII.2020, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piaţă prestate populaţiei a scăzut faţă de perioada 1.I-31.VII.2019 atât ca serie brută cu 36,0%, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 35,6%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

22 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8590
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1404
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5183
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2910
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie