Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Inspectorii vamali au confiscat 18 tone de tutun

A.M.
Miscellanea /

Inspectorii vamali au confiscat 18 tone de tutun

Inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti precum şi doua echipaje canine din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor, au participat, în zilele de 1 şi 2 octombrie, la acţiuni comune cu structuri din cadrul I.G.P.R, în vederea combaterii comerţului ilegal cu produse din tutun, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

În urma verificărilor efectuate în diverse locaţii din municipiul Bucureşti precum şi de pe raza judeţelor Ilfov şi Călăraşi au fost descoperite aproximativ 13.725 kg tutun frunze precum si 4.340 kg tutun pentru fumat în valoare totală de 560.000 euro.

Tutunul brut era destinat prelucrării ilicite, urmand ca ulterior sa fie ambalat şi comercializat online, prin intermediul site-urilor specializate.

Sursa citată a precizat că, în vederea identificării persoanelor implicate, verificarile sunt derulate de către organele de poliţie sub aspectul savărşirii unor fapte de natura penală, produsele din tutun fiind reţinute în vederea confiscării de catre inspectorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. JP Reynolds le multumeste si apreciaza ca isi merita simbria. Cei care au calculat prejudiciul ar trebui sa spuna unde se vande kilogrtamul de tutun cu 30 de EURO. Ce ramane de retinut este ca cinstitii vamesi romani au prins onerosii cultivatori de tutun si au destabilizat acest flagel. Cei cateva zeci de vamesi plus stucturile informative care i-au ajutat merita salariile, pensiile, sporurile, primele, avansarile in grad.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS