Instanţa din SUA a respins definitiv procesul intentat împotriva Digi

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 ianuarie

Instanţa din SUA a respins definitiv procesul intentat împotriva Digi

Instanţa din Statele Unite ale Americii a respins definitiv acţiunea formulată de un grup de cetăţeni americani împotriva grupului de firme RCS & RDS/DIGI, în care iniţial se cereau daune de 1,8 milioane de dolari, reiese dintr-o notificare a Digi Communications (DIGI) remisă, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Practic, la data de 24 noiembrie, Curtea de Apel Fourth Circuit a admis cererea reclamanţilor de renunţare la apelul formulat cu privire la i-TV Digitalis Tavközlesi Zrt, singura societate ramasă ca pârâtă în cauză, se menţionează în raportul de ieri de BVB.

"La acest moment, toate cererile formulate de către reclamanţi în acest proces au fost respinse în primă instanţă şi orice potenţiale căi de atac formulate împotriva acestor soluţii au fost respinse de către instanţa de apel. De asemenea, reclamanţii sunt împiedicaţi de intervenirea prescripţiei cu privire la acestea să reia oricare dintre cererile formulate. Dosarul a fost astfel soluţionat, iar decizia în favoarea pârâtelor este definitivă", a informat Digi Communications.

Procesul durează din luna mai a anului 2017, când grupul de cetăţeni americani dedeau în judecată grupul RCS & RDS/ DIGI la o curte de justiţie din statul Virginia (SUA), invocând o serie de datorii neonorate.

Pentru primele nouă luni ale anului trecut, Digi Communications a raportat venituri totale de circa 950,6 milioane de euro, cu 8,7% peste cele din aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce cheltuielile operaţionale au fost de 825,5 milioane de euro, în creştere cu 7,7% faţă de cele din primele trei trimestre ale lui 2019.

Profitul din activităţile operaţionale s-a ridicat la 122,7 milioane de euro, în creştere cu 16,2%, rezultat ce a fost puternic erodat de costuri financiare nete în sumă de 130,3 milioamne de euro, astfel încât, pentru primele nouă luni ale anului trecut, operatorul de telecomunicaţii a înregistrat o pierdere de 23,5 milioane de euro, faţă de un profit de 24,9 milioane de euro în intervalul ianuarie-septembrie 2019.

Digi Communications a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti în luna iunie a anului 2017, iar la ultimul preţ al acţiunilor DIGI de tip B (admise la tranzacţionare) de la finele săptămânii trecute, de 34,7 lei, valoarea de piaţă a companiei se ridica la 3,47 miliarde de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Artego

Curs valutar BNR

17 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9256
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0527
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4985
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7135
Gram de aur (XAU)Gram de aur240.8982

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro