Instant.ro lansează o platformă bazată pe AI pentru intermedierea vânzării de maşini rulate

S.B.
Companii / 29 mai

Instant.ro lansează o platformă bazată pe AI pentru intermedierea vânzării de maşini rulate

Un start-up din Bucureşti lansează Instant.ro, prima platformă din România bazată pe AI care intermediază vânzări de maşini second hand. Platforma permite vânzarea şi cumpărarea rapidă de autoturisme rulate, pe baza preţului corect calculat aproape instantaneu şi propus de softul de inteligenţă artificială, care compară aproximativ 2 milioane de anunţuri listate în ultimii doi ani şi preţurile de vânzare.

Instant.ro oferă un plus de încredere întregului proces de tranzacţionare de maşini, algoritmii de inteligenţă artificială propunând preţul corect cu o acurateţe de 96%. Timpul de vânzare al unei maşini second hand este redus, astfel, de la o medie de 90 de zile, în prezent, la aproximativ 24 de ore.

"Am dezvoltat Instant.ro din nevoia de a răspunde unei cerinţe reale a vânzătorilor şi cumpărătorilor de maşini din România: acces rapid şi de încredere, la o platformă de ultimă generaţie, foarte uşor de folosit, care pune faţă în faţă cererea cu oferta într-un mod nemaiîntâlnit până acum. Instant.ro este principala alternativă la actualul proces de vânzare-cumpărare de maşini rulate şi ne aşteptăm ca, până la finalul anului, să avem deja peste 3.000 de anunţuri listate în platformă", spune Vlad Ghiţă, CEO Instant.ro, menţionând că, strategia de dezvoltare a platformei Instant.ro vizează introducerea de noi servicii în perspectiva vânzărilor de maşini, precum servicii de tractare / transport al maşinii, pe platformă, până la service, evaluarea la domiciliu a maşinilor şi oferirea de servicii cu valoare adăugată pentru vânzătorii şi cumpărătorii de pe site: poze profesionale, detailing, transport etc.

Platforma, ce poate fi accesată doar de pe telefonul mobil, se adresează celor care vor să vândă şi să cumpere rapid maşini online, la un preţ corect. În prezent, Instant.ro listează aproape 1.200 de maşini şi are parteneriate cu 5 dealeri auto: Ţiriac Auto Rulate, AutoDel Rulate, AVIA Motors, Eurial Invest şi Automobile Bavaria. Numărul dealerilor va ajunge la 10 - 15, până la sfârşitul anului, cu acoperire în toate judeţele din ţară.

Pe platforma Instant.ro pot fi cumpărate şi vândute maşini care au ca an de fabricaţie cel mult 2013 şi 150.000 de kilometri rulaj.

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Oct. 2023
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7191
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1701
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7415
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.1602

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb