Întârzieri considerabile în soluţionarea lucrărilor medico-legale la INML

S.B.
Miscellanea / 2 septembrie 2022

Întârzieri considerabile în soluţionarea lucrărilor medico-legale la INML

Întârzieri considerabile în soluţionarea lucrărilor medico-legale, nefuncţionarea sectorului de radiologie, dar şi existenţa unei stări tensionate între angajaţi sunt aspecte constatate de Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, informează Agerpres.

În urma dispoziţiei ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, o echipă de control a Ministerului Sănătăţii a efectuat în perioada 25-27 iulie verificări la Institutul "Mina Minovici".

"În urma verificării activităţii INML "Mina Minovici" s-a constat existenţa unor întârzieri considerabile în soluţionarea lucrărilor medico-legale. Urmare a acţiunii Corpului de Control, conducerea instituţiei a stabilit un calendar pentru reducerea întârzierilor şi aducerea la zi a tuturor lucrărilor până la sfârşitul anului 2022. Corpul de Control al ministrului Sănătăţii a constat existenţa unei stări tensionate între angajaţii INML "Mina Minovici". Conducerea institutului a primit recomandarea de a instaura cât mai curând posibil relaţiile de comunicare fireşti între angajaţii instituţiei, pentru a putea răspunde obligaţiilor legale ce-i revin", se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Potrivit sursei citate, în urma verificării echipei de control s-a constatat că sectorul de radiologie medico-legală era nefuncţional, din cauza lipsei de personal.

În acest sens, Ministerul Sănătăţii a cerut reluarea imediată a activităţii sectorului de radiologie şi dotarea acestuia cu echipamentele necesare desfăşurării activităţii specifice de medicină-legală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro