Crypto

Intesa Sanpaolo Bank lansează oferta cu dobândă promoţională pentru Creditul imobiliar şi Creditul de nevoi personale

G.U.
Bănci-Asigurări / 26 ianuarie

Intesa Sanpaolo Bank lansează oferta cu dobândă promoţională pentru Creditul imobiliar şi Creditul de nevoi personale

Intesa Sanpaolo Bank lansează oferta cu dobândă promoţională pentru Creditul imobiliar şi Creditul de nevoi personale, conform unui comunicat de presă. Atfel, clienţii persoane fizice care sunt la prima achiziţie a unei locuinţe, pot profita de dobândă variabilă redusă, respectiv 2,55%+IRCC, dacă aleg să-şi încaseze venitul într-un cont deschis la Intesa Sanpaolo Bank, sau 2,95% +IRCC, dobândă aplicabilă în situaţia în care decid să nu-şi încaseze venitul în cont Intesa Sanpaolo Bank. Perioada de creditare este de până la 35 de ani.

Potrivit sursei citate, clienţii au posibilitatea să-şi facă îmbunătăţiri în casa, să-şi cumpere mobilă sau electrocasnice, optând, în cadrul aceleiaşi oferte, în urmatoarele 3 luni de la obţinerea Creditului imobiliar şi pentru un Credit de nevoi personale, tot cu dobândă promoţională fixă: 8,25% dacă aleg să-şi încaseze venitul într-un cont deschis la Intesa Sanpaolo Bank, sau 9,25% pentru cazul în care decid să nu-şi încaseze venitul în cont Intesa Sanpaolo Bank. In plus, beneficiază de zero comision analiză dosar.

Campania este valabilă pănă la 30 aprilie 2021

Principalele criterii de eligibilitate sunt: avans 15%, vârsta minimă 21 ani, venit minim net 1500 lei/lună, vechime în muncă de minim 3 luni la actualul angajator şi minim 12 luni continue în ultimii 2 ani si completarea unei declaraţii pe proprie raspundere prin care solicitantul declară că deţine singur sau împreuna cu soţul/soţia maxim o locuinţă cu suprafaţa utilă mai mică de 50 mp.

Conform comunicatului, persoanele interesate pot aplica online pe site-ul bancii: https://www.intesasanpaolobank.ro/page/credit-imobiliar/ sau direct în sucursalele Intesa Sanpaolo Bank, cu o programare prealabilă, la numărul de telefon al sucursalei alese. Programul de lucru al sucursalelor Intesa Sanpaolo Bank este Luni-Vineri; 10:00-14:00, iar incepand de miercuri, 27 ianuarie acestea va fi 09:00-15:00.

Pentru o mai bună înţelegere a costurilor unui Credit Imobiliar din cadrul campaniei, oferim mai jos două exemple de calcul reprezentativ pentru cele două situaţii legate de decizia încasării sau nu a venitului într-un cont deschis la Intesa Sanpaolo Bank.

Exemplu de calcul reprezentativ

Pentru un credit de investiţii imobiliare pentru achiziţia primei locuinţe cu încasare venit în cont deschis la Intesa Sanpaolo Bank, în valoare de 268.000 Lei, pe o perioadă de 25 ani, 300 de rate egale, cu dobândă variabilă de 4,43% formată din IRCC (1,88% în trimestrul trei 2020) + marja fixă 2,55%, comision de analiză de 600 Lei, taxa de înscriere a garanţiilor mobiliare la Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 80 Lei, costurile deschiderii şi menţinerii unui cont curent de 0 Lei/lună, DAE este de 4,55%, rata lunară este de 1.479 Lei, iar suma totală de plată la sfârşitul perioadei de creditare este de 443.700,86 Lei.

Pentru un credit de investiţii imobiliare pentru achiziţia primei locuinte fără încasare venit în cont deschis la IntesaSanpaolo Bank., în valoare de 268.000 Lei, pe o perioadă de 25 ani, 300 de rate egale, cu dobândă variabilă de 4,83% formată din IRCC (1,88% în trimestrul trei 2020) + marja fixă 2,95%, comision de analiză de 600 Lei, taxa de înscriere a garanţiilor mobiliare la Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară (RNPM) de 80 Lei, costurile deschiderii şi menţinerii unui cont curent de 4 Lei/lună, DAE este de 4,99%, rata lunară este de 1.544,27 Lei, iar suma totală de plată la sfârşitul perioadei de creditare este de 463.281,57 Lei, notează sursa citată.

În calculul DAE nu sunt incluse taxele notariale, costul evaluarii, costul asigurării facultative a imobilului, acestea fiind achitate direct de către împrumutat către notar/ evaluator şi respectiv asigurator şi nu sunt cunoscute de banca.

Intesa Sanpaolo Bank oferă o gamă completă de soluţii şi produse financiare pentru clienţii săi persoane fizice. Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile oferite sunt disponibile pe site-ul băncii:www.intesasanpaolobank.ro, în orice unitate Intesa Sanpaolo Bank sau la telefon.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce oferta ca au spred exagerat cu banca centrala!

    E japca pe fata! 

    Toti dau credite mari pe varf de ciclu de creditare.

    Cand vor creste costurile la mancare, utilitati si taxe sa vezi ce mica o sa para rata asta; mai ales ca veniturile nu vor creste atat de accelerat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

04 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8784
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0503
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.3880
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6437
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.2049

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro