Intesa Sanpaolo Bank Romania diversifică oferta de finanţare pe segmentul creditelor ipotecare

A.F.
Companii / 24 mai

Intesa Sanpaolo Bank Romania diversifică oferta de finanţare pe segmentul creditelor ipotecare

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiara din România a Grupului Intesa Sanpaolo îşi diversifică oferta de finanţare pe segmentul creditelor ipotecare, prin lansarea a doua noi produse: Creditul cu rată de dobândă mixtă şi Creditul verde, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, creditul cu rată de dobândă mixtă răspunde preferinţei clienţilor pentru rate de dobândă predictibile, avand o rată fixă a dobânzii de la 6,70% pentru primii 3 ani, respectiv IRCC + 2,30%, începând cu anul 4, în situaţia încasării venitului în cont ISPRO.

Intesa Sanpaolo Bank urmează strategia ESG (environmental, social, governance) la nivel de Grup, acordă o atenţie deosebită mediului înconjurător şi identifică soluţii pentru a susţine clienţii băncii să facă alegeri inteligente, cu impact minim asupra mediului. Astfel, Creditul verde este destinat clienţilor care doresc să achiziţioneze imobile eficiente energetic, adica locuinţe încadrate în clasa A de eficienţă energetică. Produsul oferă viitorilor proprietari o rată de dobândă şi mai mică de la 6,50% pentru primii 3 ani, respectiv IRCC + 2,10%, începând cu anul 4, în situaţia încasării venitului în cont ISPRO.

În plus, comisionul de analiză pentru ambele produse este zero Lei, dacă clientul deţine sau intenţionează să achiziţioneze unul dintre pachetele tranzacţionale din oferta curentă a bancii - Start/Plus/Premium.

"Venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor nostri şi în această perioadă caracterizată prin volatilitate şi costuri ridicate de finanţare. Astfel le oferim soluţii practice pentru a-şi achiziţiona locuinţa dorită, dar şi posibilitatea de a avea predictibilitatea costurilor implicate. Totodată, ne-am asumat încurajarea investiţiilor sustenabile şi suntem alături de clienţii nostri care înţeleg beneficiile pe termen lung al achiziţionării unei locuinţe eficiente energetic, respectiv un mediu înconjurător mai curat şi costuri mai mici la plata utilităţilor. In plus, clienţii băncii se bucură de discounturi importante la rata de dobândă sau comisioane," a menţionat Dan Grigoriu, Director General Adjunct şi Şef Divizia Retail din cadrul Intesa Sanpaolo Bank Romania.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro