Intesa Sanpaolo donează 10 milioane de euro pentru a sprijini măsurile de solidaritate pentru poporul ucrainean

G.U.
Bănci-Asigurări / 7 martie 2022

Carlo Messina, CEO al Intesa Sanpaolo

Carlo Messina, CEO al Intesa Sanpaolo

Grupul Intesa Sanpaolo va dona 10 milioane de euro pentru a sprijini măsurile de solidaritate şi ospitalitate pentru poporul ucrainean, conform unui comunicat de presă. Donaţia Băncii va fi destinată sprijinirii activităţii organizaţiilor locale şi internaţionale, care vor fi identificate în curând.

Carlo Messina, CEO al Intesa Sanpaolo, a explicat intervenţia Grupului:

"Intesa Sanpaolo a fost întotdeauna profund implicată în comunităţile sale, printre oamenii din teritoriile în care îşi desfăşoară activitatea. În calitate de grup bancar european lider şi singura bancă italiană prezentă în Ucraina, intenţionăm să dăm un semn concret de apropiere poporului ucrainean afectat de această gravă urgenţă umanitară."

"Această iniţiativă se adaugă celor deja existente initiate pentru a-i ajuta pe oamenii noştri din subsidiara ucraineană Pravex, colegi care nu au încetat niciodată să susţină ţara, să deschidă sucursale şi să asigure servicii bancare în circumstanţe severe. Rămânem aproape de ei şi de familiile lor şi le mulţumim încă o dată. De asemenea, vreau să le mulţumesc oamenilor noştri din subsidiarele din Slovacia, Ungaria, România şi Moldova pentru ceea ce fac pentru a primi şi susţine colegii noştri ucraineni.

"În urma deciziei adoptate împreună cu preşedintele Consiliului de Administratie Gian Maria Gros-Pietro, Grupul îşi propune să ofere 10 milioane de euro pentru a sprijini proiectele de solidaritate şi ospitalitate pentru cei afectaţi de această criză. Urgenţa umanitară din ce în ce mai gravă face ca aceasta să fie o iniţiativă absolut necesara, pentru a oferi ajutor concret şi imediat, atât acum, cât şi în viitoare.

"Pe lângă aceasta, pregătim o campanie de strângere de fonduri prin intermediul platformei noastre non-profit de crowdfunding For Funding, menită să combine sprijinul nostru suplimentar cu fondurile pe care le putem mobiliza pentru a sprijini persoanele aflate în nevoie".

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

30 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.9030
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4936
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8925
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5798
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.6082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro