ÎNTR-UN DOSAR PRIVIND COMPENSAŢIILE PENTRU ÎNLOCUIREA ECHIPAMENTELOR 5GStatul francez, adus de doi operatori telecom în faţa Curţii Supreme

F.A.
Miscellanea / 19 noiembrie 2020

Statul francez, adus de doi operatori telecom în faţa Curţii Supreme

Dosarul deschis în instanţă de operatorii de telecomunicaţii Bouygues Telecom şi SFR care operează în Franţa privind solicitarea de compensări de la statul francez a înregistrat un prim proges în această săptămână. Telecompaper anunţă, citând mass media franceză, că dosarul a fost trimis de Curtea Supremă franceză către Curtea Constituţională.

Cele două companii franceze au apelat la justiţie pentru a solicita implementarea de către guvernul francez a unei scheme de compensare a costurilor pe care le va implica înlocuirea echipamentelor Huawei din reţelele lor, ca parte a cerinţelor adoptate de autorităţi pentru creşterea securităţii viitoarelor reţele 5G.

În august, Bouygues Telecom anunţa că va fi forţată să înlocuiască aproximativ 3.000 de antene produse de Huawei din reţeaua sa mobilă. Atât Bouygues Tlecom, cât şi SFR se bazează într-o proporţie iimportantă pe echipamente Huawei în cadrul reţelelor lor LTE (Long-Term Evolution).

La începutul lunii octombrie, Franta a obtinut aproape 2,8 miliarde de euro din vânzarea primelor frecvente 5G.

În România a fost prezentat public un draft al proiectului de lege 5G, care ar urma să fie adoptat de Guvern şi, ulterior, transmis Parlamentului, cel mai probabil în viitoarea legislatură. Licitaţia 5G ar urma să fie organizată după promulgarea şi intrarea în vigoare a acestei iniţiative.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro