DIGI Comunications

ÎNTRE 1 ŞI 5 MARTIE:Unităţile de învăţământ din municipiul Deva îşi vor desfăşura activităţile conform scenariului galben

A.P.
Miscellanea / 27 februarie

Unităţile de învăţământ din municipiul Deva îşi vor desfăşura activităţile conform scenariului galben

Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a anunţat că toate unităţile de învăţământ din municipiul Deva vor desfăşura activităţi didactice conform scenariului galben în intervalul 1 - 5 martie, scrie News.

Scenariul galben presupune participarea zilnică, cu prezenţă fizică în unităţile de învăţământ a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a şi a XII-a, a XIII-a, şi a celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor protecţie. De asemenea, acest scenariu înseamnă şi participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase sau ani de studiu.

"În urma asigurărilor conducerii societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva - Termocentrala Mintia, referitoare la furnizarea agentului termic, implicit a apei calde de consum şi a încălzirii în municipiul Deva, în perioada 1 - 5 martie 2021, toate unităţile de învăţământ din municipiul Deva, vor desfăşura activităţi didactice conform scenariului 2 (scenariul galben), stabilit în funcţie de rata de incidenţă de la nivelul localităţii, în conformitate cu Ordinul Comun al Ministerului Educaţiei şi al Ministerului Sănătăţii nr. 3235/93/04.02.2021", arată un comunicat de presă semnat de inspectorul şcolar general, profesorul Ilie Pârvan.

Conform sursei citate, în perioada 22.02.2021 - 26.02.2021, un număr de 11 unităţi de învăţământ devene au asigurat desfăşurarea activităţilor didactice în sistem online, urmare a comunicatului societăţii Complexul Energetic Hunedoara SA, Sucursala Electrocentrale Deva - Termocentrala Mintia, prin care anunţa sistarea furnizării agentului termic în municipiul Deva.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

13 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9225
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1367
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4720
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6963
Gram de aur (XAU)Gram de aur229.6754

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro