Invest Club lansează secţiunea dedicată fondurilor de investiţii în cadrul Portalului Investitorilor din România

C.P.
Piaţa de Capital / 27 noiembrie 2020

Invest Club lansează secţiunea dedicată fondurilor de investiţii în cadrul Portalului Investitorilor din România

După lansarea Concursului "Investeşte virtual, câştigă real" de către Invest Club, cu doar 2 săptămâni în urmă, astăzi se anunţă o nouă secţiune în cadrul portalului investclub.ro, şi anume secţiunea dedicată Fondurilor de Investiţii, unde investitorii pot accesa toate informaţiile financiare importante despre cele peste 200 de fonduri de investiţii din România şi străinătate.

Portalului Investitorilor din România devine principalul loc virtual de întâlnire pentru cei interesaţi de Piaţa de Capital autohtonă, investitorii având în cadrul portalului acces la peste 800 de instrumente, indicatori şi analize financiare aparţinând emitenţilor Bursei de Valori Bucureşti, al fondurilor de investiţii atât locale cât şi străine.

În cadrul secţiunii dedicată Fondurilor de Investiţii, investitorii pot să urmărească fondurile preferate, să vadă cele mai importante fonduri după categorie, randament, popularitate şi active nete, să descopere grafice cu structura, evoluţia şi componenţa lor, să aibă acces la articole, analize, materiale educaţionale video, quiz-uri precum şi posibilitatea de a tranzacţiona virtual cele peste 200 de fonduri de investiţii disponibile în cadrul Concursului investiţional "Investeşte virtual, câştigă real".

"Nu există nici o scuză pentru nimeni în ţara asta să nu investească şi să se gândească serios la viitorul său financiar. Să fi investitor în România nu înseamnă să fi elitist sau în Top 500 Capital, înseamnă doar să fii disciplinat cu tine şi cu banii tăi! Prin fondurile mutuale ai posibilitatea de a susţine şi profita de creşterea economiei reale, să fi investitor în fondurile mutuale înseamnă să ai reprezentanţi prin fondurile în care ai investit, în Consiliile de Administraţie, în companii precum TRP (TERAPLAST SA) şi TLV (BANCA TRANSILVANIA S.A.). Cu 50-100 de lei investiţi pe luna poţi să te bucuri de un management profesionist al banilor tăi, investind în mod pasiv sume mici dar constante pe Piaţa de Capital, prin Fondurile de Investiţii. Nu ai nici o scuză pentru a nu investi, doar asumarea conştientă că nu vrei să faci un sacrificiu mic în prezent pentru un viitor mai prosper peste câţiva ani." a declarat Paul Maior, Preşedintele Invest Club

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro