Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Investiţie de 1,1 milioane lei în modernizarea sediului Oficiului Zonal de Poştă Slatina

A.B.
Companii /

Investiţie de 1,1 milioane lei în modernizarea sediului Oficiului Zonal de Poştă Slatina

Poşta Română a anunţat joi că a investit 1,1 milioane lei în modernizarea sediului Oficiului Zonal de Poştă Slatina, conform News.ro.

"Compania Naţională Poşta Română continuă lucrările de modernizare şi reabilitare a sediilor importante din toată ţara. Astfel, cu o investiţie de 1,1 milioane de lei, a fost renovat un imobil din Slatina unde vor funcţiona Oficiul Zonal de Poştă, Oficiul Poştal de Distribuire Slatina şi Oficiul Zonal de Poştă Caracal", a informat compania.

Clădirea a fost în reabilitare totală în ultimii şase ani, aflându-se în stare avansată de degradare. În tot acest timp, Oficiul Zonal de Poştă Slatina a funcţionat într-un alt spaţiu din oraş, închiriat de companie. La data de 12 septembrie 2020, constructorul care a câştigat licitaţia a predat companiei imobilul reabilitat, în stare perfectă de funcţionare, consolidat şi igienizat.

Astfel, cei 54 de angajaţi ai OZP Slatina s-au mutat, începând cu această săptămână, în noul sediu. Acestora li se vor alătura, începând cu 1 noiembrie, salariaţii din cadrul Oficiului Poştal de Distribuire Slatina. Totodată, urmează să se înfiinţeze Oficiul Zonal de Poştă Caracal, care va funcţiona tot în această clădire, mai arată compania

Totodată, au fost montate şi camere de supraveghere video, interioare şi exterioare, prin care se asigură siguranţa subunităţilor poştale.

"Am finalizat, astăzi, un important proiect de investiţii care, prin gradul de modernizare atins, va aduce într-o perioadă scurtă de timp noi facilităţi, atât în zona operaţională, cât şi în dezvoltarea relaţiei directe cu clienţii. Sunt sigur că efortul privind investiţia va fi compensat de satisfacţia beneficiarilor finali, locuitorii acestui oraş", a declarat Horia Grigorescu, directorul general al Poştei Române.

Investiţia a fost de 1,1 milioane de lei, valoare sub cea contractată, spun reprezentanţii companiei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Am renovat si eu garsoniera din Slatina , va rog sa publicati asta in ziarul de maine pt ca am credinta ca va interesa foarte multa lume. Asta este stire onor Redactie?

    1. Poate că prețul e cam mare, zic, și d'aia a scris bursa. Cu 1,1 milioane construiești vreo 20 și ceva de case, ce să mai, faci cartier rezidential pentru fiecare posta din țară. Zic și eu, poate asta e motivul articolului. Că de altfel, nu vad nici eu motivul :))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

30 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8743
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1768
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5595
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4111
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.6793

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie