Investitorii pot tranzacţiona unităţi de fond "Omninvest"

Ana Moglan
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 iulie 2004

CNVM a ridicat decizia de suspendare a subscrierii şi răscumpărării de unităţi de fond "Omninvest", ca urmare a finalizării procesului de transfer al activelor fondului deschis de investiţii.

Fondul "Omninvest" a apărut ca rezulat al preluării, în luna februarie a acestui an, a "Fondului Mutual Petrolier Român" de către societatea de administrare "Sira" SA, întrucît CNVM a retras autorizaţia de funcţionare a fostului administrator, IRIAF. Pentru derularea procesului de transfer al activelor de la fostul depozitar, "Romexterra", la depozitarul actual, BRD-GSG, unităţile de fond au fost suspendate de la tranzacţionare.

În prezent, investitorii pot subscrie sau răscumpăra unităţi de fond FDI "Omninvest" de la sediul societăţii de administrare.

Un comunicat al societăţii informează că reţeaua de distribuţie va fi diversificată, în viitor, în funcţie de necesităţi.

"Omninvest" este un fond orientat spre piaţa de capital, cu investiţii în acţiuni cotate la BVB sau pe Rasdaq, şi are 3.810 investitori, din care 3.737 sînt persoane fizice. Unităţile de fond în circulaţie erau în număr de 74.497 la data de 18 iulie, avînd o valoare totală de peste 3,98 miliarde de lei (valoarea unitară a activului net fiind de 53.453 lei). Valoarea unităţii de fond "Omninvest" atingea, ieri, 53.453 lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Ian. 2023
Euro (EUR)Euro4.8922
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4928
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8793
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5612
Gram de aur (XAU)Gram de aur278.5647

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro