Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

IOAN BĂLAN (PNL):"Adversarul real al PNL în alegeri este PSD, dar nu ignor nicio forţă politică"

M.I.A.
Politică /

Ioan Bălan (Sursă foto: Twitter)

Ioan Bălan (Sursă foto: Twitter)

Liderul regional pentru Moldova al PNL, deputatul Ioan Bălan, a declarat într-o conferinţă de presă, sâmbătă, la Suceava, că ''adversarul real'' în alegerile din noiembrie este PSD, iar după prezidenţiale dreapta ar putea guverna împreună.

''Noi, astăzi, suntem într-o competiţie cu PSD, puternică competiţie. (...) Adversarul nostru, al PNL, este PSD, punct. Adversar real. (...) Realitatea este că, după alegeri, cei de dreapta, ne vedem, până la urmă, într-un guvern comun'', a afirmat Bălan, conform Agerpres.

Întrebat dacă există un ''blat'' între PNL şi PSD, despre care Dan Barna, cu o zi în urmă, declara la Suceava că ar vrea să creadă că nu e, Bălan a spus că ''nu-i cazul'', subliniind că social-democraţii sunt adversarii, dar nu ignoră USR în perspectiva alegerilor prezidenţiale.

''Nu ignor nicio forţă politică, sunt unii adversari, unii parteneri, dar nicidecum PSD nu e în categoria de partener. (...) Blatul presupune un parteneriat ascuns. Nu-i cazul. (...) Sincer, ne-ar plăcea să-i batem pe pesedişti, prin Viorica Dăncilă, oricând. (...) Eu cel mai mult cred că şansa numărul unu de a deveni preşedinte al României este Klaus Iohannis, cu oricine ar fi în competiţie'', a precizat Bălan, transmite aceiaşi sursă.

Potrivit acestuia, primarii liberali nu vor putea fi ''mituiţi'' la rectificarea bugetară pentru a părăsi formaţiunea în favoarea social-democraţilor.

''De la PNL sub nicio formă nu vor pleca. (...) Cunoaşteţi decizia PNL de a nu primi în rândurile noastre niciun ales local PSD. (...) Sunt convins că mulţi aleşi PSD şi-ar dori să vină în rândul PNL'', a susţinut Ioan Bălan.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS