IOAN CUPŞA: S-a schimbat raportul de putere în Parlament

F.D.
Politică /

Ioan Cupşa (sursă foto: Twitter)

Ioan Cupşa (sursă foto: Twitter)

Deputatul PNL Ioan Cupşa a declarat că adoptarea în Comisia juridică a proiectului de abrogare a recursului compensatoriu arată că s-a schimbat raportul de putere în Parlament, menţionând că "există o stare de spaimă, chiar o stare de revoltă legat de ceea ce se întâmplă în legătură cu legile Justiţiei".

Ioan Cupşa a afirmat: "Este un semnal important că o iniţiativă care ne aparţine a trecut astăzi cu un raport de adoptat în unanimitate în Comisia juridică, aici unde încă, aparent, ar trebui să aibă majoritate Partidul Social Democrat. Este un moment important, pentru că relevă faptul că s-a schimbat raportul de putere în Parlamentul României, raportul de putere s-a schimbat. Vom folosi forţa pe care ne-o dă acest moment, noi şi de la PNL şi de la USR îşi doresc acelaşi lucru, pentru ca astfel de anomalii să dispară. Eram întrebat ceva mai devreme ce se întâmplă că de abia de acum înainte se vor întâmpla lucrurile pozitive pe care le dorim. Acest de acum înainte putea să fie încă din luna februarie a acestui an, de când noi am înregistrat această iniţiativă în Parlament. De abia acum, când s-au schimbat raporturile de putere, lucrurile se aşează într-o normalitate. Mâine sper să treacă această iniţiativă legislativă, rodul unei munci în echipă. Aşa cum vă spuneam, este un tripod foarte consistent sănătos aici - Ministerul de Justiţie, PNL şi USR, în viitor vom putea colabora la fel de bine ca astăzi în această comisie şi lucrurile se vor aşeza într-o normalitate pe care românii şi-o doresc".

El a spus că "există o stare de spaimă, există chiar o stare de revoltă legat de ceea ce se întâmplă în legătură cu legile Justiţiei, cu sistemul penitenciar, cu executarea pedepselor în România".

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, în unanimitate, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu, care aparţine PNL şi USR. Deputaţii din comisie au adoptat un amendament potrivit căruia vor beneficia de efectele recursului compensatoriu persoanele condamnate începând cu 24 iulie 2012 şi până la intrarea în vigoare a prezentei legi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS