Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ION ŞTEFAN (DEPUTAT PNL):ANI a început investigarea averii lui Marian Oprişan

I.M.
Anticorupţie /

Marian Oprişan (Sursă foto: Twitter)

Marian Oprişan (Sursă foto: Twitter)

Deputatul liberal Ion Ştefan a declarat astăzi, la Focşani, că Agenţia Naţională de Integritate s-a autosesizat în cazul lui Marian Oprişan şi că este cazul ca averea preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea să fie verificată, scrie Agerpres.

"Azi dimineaţă, Agenţia de Integritate, în sfârşit, s-a autosesizat în cazul lui Marian Oprişan. Este cazul să fie verificat. (...) Oficial, o să trimit o adresă către Oficiului Naţional de Prevenire şi Spălare a Banilor. Nu există în România astăzi să circule sute de mii de euro fără controlul unor instituţii", a declarat deputatul Ion Ştefan, în cadrul unei conferinţe de presă.

Contactat telefonic, preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că nu doreşte să răspundă acuzaţiilor PNL, dar aşteaptă orice instituţie din ţară sau străinătate să investigheze aceste informaţii, conform Agerpres.

"Nu răspund la celor incompetenţi de la PNL. Răspund doar cetăţenilor judeţului Vrancea şi ai României. Aştept cu mare plăcere şi ANI şi DNA, DIICOT, ANAF, Parchetul General şi Poliţia Română, sau chiar FBI dacă nu avem încredere în instituţiile statului, să investigheze informaţiile mincinoase ale unora care au făcut temperatură din lipsa subiectelor de scandal", a declarat, pentru Agerpres, Marian Oprişan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie