Revista BURSA Construcţiilor

IRUM Reghin lansează o gamă nouă de utilaje sub marca PSU

G.B
Companii / 04 iunie

IRUM Reghin lansează o gamă nouă de utilaje sub marca PSU

Gama PSU este un rezultat al colaborării celor două firme transilvănene, prin Centrul de Cercetare şi Dezvoltare (IFOR) din Reghin al fabricii IRUM. Utilajele PSU vin în întâmpinarea nevoilor fermierilor români, cu soluţii adaptate activităţilor agricole specifice. Aceste utilaje, contribuie la creşterea productivităţii şi la o utilizare mai eficientă a resurselor. Astfel, noua gamă PSU contribuie la dezvoltarea României.

Noua gamă de utilaje este deja disponibilă în cele 16 magazine Mavi din toată ţara, dar şi prin comandă on-line. Motocultoarele marca PSU au fost configurate conform cerinţelor rezultate din studiile de piaţă efectuate, cu o putere cuprinsă între 3-15 CP şi accentul pus pe însuşirile esenţiale pentru fermieri - calitate, fiabilitate şi uşurinţă în utilizare.

Cu un design compact şi o greutate redusă, uşor de manevrat şi de întreţinut, aceste produse tehnologice sunt folosite la o gamă foarte variată de lucrări în orice gospodărie, în vie, în livadă, în grădina de legume, în sera de flori sau la plante medicinale, pe fâneţe sau culturi din câmp.

CEO-ul IRUM Reghin, Mircea Oltean, spune că dezvoltarea acestei noi game de produse este o consecinţă a misiunii asumate de grupul reghinean: aceea de a pune noile tehnologii la dispoziţia agricultorilor români. "Investiţiile făcute în ultimii ani în zona de tehnologie, experienţa acumulată deja în piaţa agro din România, reţeaua proprie de magazine MAVI dar şi dorinţa de a veni în sprijinul gospodarilor români, au stat la baza deciziei noastre de a ne extinde portofoliul de utilaje mici şi produse adiacente sub marca PSU", afirmă Mircea Oltean.

IRUM a lansat, în 2018, primul tractor românesc conceput şi produs la Reghin, modelul TAGRO. Compania are peste 500 de angajaţi, care lucrează în producţie, dar şi în cadrul Centrului de Cercetare şi Dezvoltare Tractoare Agricole şi Forestiere IFOR. Compania din Reghin, fondată în urmă cu 67 de ani, a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, în ultimele două decenii. IRUM Reghin are un sistem integrat de producţie, care include departamente de turnătorie, debitare, tratament termic sau prelucrări mecanice cu comandă numerică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro