Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Jaguar Land Rover deschide o nouă unitate în Ungaria

F.B.
Companii /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Cel mai mare producător auto britanic - Jaguar Land Rover (JLR) - va crea 100 de locuri de muncă în noul birou de inginerie din Ungaria, care va permite o colaborare strânsă cu furnizorii din Europa Centrală şi de Est (CEE), transmite Reuters.

Inginerii JLR din Budapesta vor lucra din 2019 cu angajaţii companiei din Marea Britanie şi din alte regiuni.

"Echipa din Budapesta va completa echipa de asistenţă tehnică şi furnizorii din regiune, precum şi echipele noastre din Regatul Unit", a afirmat Nick Rogers, directorul diviziei de inginerie al JLR. La rândul său, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat: "Decizia celui mai mare producător auto britanic de a deschide biroul de inginerie din Ungaria reconfirmă strategia noastră privind investiţiile străine şi în special cele din sectorul auto".

Săptămâna aceasta, grupul german Daimler AG a lansat Academia Mercedes-Benz, un centru de instruire situat lângă fabrica din Kecskemet (centrul Ungariei), unde sunt produse automobile Mercedes-Benz. Valoarea investiţiei se ridică la trei miliarde de forinţi, iar statul a acordat o subvenţie de 622 de milioane de forinţi.

Luna trecută, Comisia Europeană a stabilit că sprijinul de stat în valoare de 125 de milioane de euro, acordat de Slovacia Jaguar Land Rover îndeplineşte reglementările UE privind ajutorul de stat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cool????

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS