Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

JOE BIDEN:"Trump foloseşte armata împotriva americanilor"

S.B.
Anticorupţie /

"Trump foloseşte armata împotriva americanilor"

Candidatul democrat la alegerile prezidenţiale din SUA din noiembrie, Joe Biden, l-a acuzat luni pe preşedintele republican Donald Trump că foloseşte armata "împotriva americanilor" şi gaze lacrimogene împotriva "manifestanţilor paşnici" pentru o operaţiune de comunicare, potrivit Hotnews.

"El foloseşte armata americană împotriva americanilor. El lansează gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor paşnici şi trage cu gloanţe de cauciuc. Pentru o fotografie", a scris într-o postare pe Twitter fostul vicepreşedinte american după vizita lui Donald Trump la o biserică din apropierea Casei Albe.

"Pentru copiii noştri, pentru însuşi sufletul ţării noastre, trebuie absolut să-l învingem. Dar cred ferm că putem să o facem doar împreună", a spus în continuare Joe Biden, 77 de ani, care îl va înfrunta pe miliardarul republican de 73 de ani la urne la 3 noiembrie.

La o săptămână după moartea la Minneapolis a lui George Floyd, un afro-american de 46 de ani, asfixiat de un poliţist alb, Washington, New York, Los Angeles şi alte zeci de alte oraşe americane şi-au întărit măsurile de securitate după violenţele care au cuprins SUA.

Într-o scurtă alocuţiune, Donald Trump a anunţat luni seara desfăşurarea a "mii de soldaţi bine înarmaţi" şi poliţişti la Washington, catalogând drept o "ruşine" tulburările din ajun în capitala federală. În timp ce el se exprima în grădinile de la Casa Albă, care arăta ca o tabără sub asediu, poliţia a efectuat tiruri cu gaze lacrimogene pentru a dispersa manifestanţii adunaţi în exteriorul clădirii.

Obiectivul era de-a elibera calea spre biserica Sf.Ioan, clădire emblematică din apropiere care a fost avariată duminică seara. Preşedintele s-a deplasat pe jos până acolo, înconjurat de membri ai cabinetului său, pentru a se lăsa fotografiat la faţa locului cu o Biblie în mână.

Potrivit sursei citate, Joe Biden a denunţat de mai multe ori moartea lui George Floyd şi "rasismul instituţional" care erodează, în opinia sa, Statele Unite. Dar el a lansat totodată un apel la calm şi a condamnat violenţele

Opinia Cititorului ( 5 )

 1. La ce s-a ajuns in America, bai nene... Dialogurile astea erau in Romania, intre Iohannis si Dragnea in 2018, acesta din urma fiind acuzat de PNL ca a pus tunurile de apa si gazele pe demonstrantii din 10 august pentru a le arata cine-i sefu.

  Vad ca istoria se repeta la case mai mari..  

  1. Nu doar tunuri cu apa, a dat si cu gaze care le-au modificat ADN-ul celor care dadeau cu pietre si de la modificare au ajuns asa cum sunt acum adica mutanti. Biden la fel ca Hoha, spune prostii.

   :)) .. dimensiunea anticipativa a Romaniei :)) ...

  Biden spune prostii, mai bine s-ar retrage din cursa prezidentiala atat timp cat este cercetat pentru sex cu minori.

  Pai asa trebuie. Cand politia e neputincioasa in fata huliganilor, intervine armata. Nu e nimic special. Cei care atenteaza la bunurile altora trebuie opriti cu orice pret.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie