Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

JTI România, "Angajator de top" pentru al şaptelea an la rând

D.F.
Companii /

JTI România, "Angajator de top" pentru al şaptelea an la rând

JTI România este "Angajator de top" (Top Employer) pentru al şaptelea an la rând. Certificarea reprezintă o recunoaştere a condiţiilor excelente de muncă oferite de JTI şi a celor mai bune practici în resurse umane, evaluate de Top Employers Institute, arată un comunicat remis Redacţiei.

Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania, Moldova şi Bulgaria, a declarat: "Vreau să dedic acest premiu important fiecăruia dintre cei peste 1.200 de angajaţi. Dincolo de toate, ei sunt cei mai buni ambasadori ai noştri şi ei fac ca JTI să fie un Angajator de top. Datorită abilităţilor, dedicării şi determinării lor, JTI poate îndeplini ceea ce îşi propune. Compania se bazează pe angajaţi pentru realizarea obiectivelor şi are grijă de oameni în toate ţările în care este prezentă. Certificarea Top Employer recunoaşte nu doar ceea ce am făcut bine până acum pentru oamenii noştri, dar reprezintă, de asemenea, un angajament de a continua să trăim valorile companiei, să investim în viitorii lideri, să fim responsabili faţă de angajaţi şi societate".

JTI este una dintre cele 18 companii din România, certificate Top Employer. JTI virează anual la bugetul de stat circa 800 de milioane euro, dat fiind că aproximatv 75% din preţul unui pachet de ţigarete reprezintă accize, TVA şi alte taxe, mai informează sursa.

JTI a primit certificarea Top Employer la nivel global, în cadrul unei ceremonii care a avut loc recent la Amsterdam. Cercetarea derulată de institutul Top Employers a confirmat practicile de resurse umane ale companiei din 63 de entităţi aflate în 58 de ţări. Analiza are la bază 100 de întrebări care cuprind 600 de practici de resurse umane, din zece domenii: strategia privind talentele, planificarea forţei de muncă, atragerea talentelor, integrarea noilor angajaţi, training şi dezvoltare, managementul performanţei, dezvoltarea leadershipului, managementul carierei şi al succesiunii, beneficiile, cultura organizaţională.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS