JTI România, angajatorul numărul unu în clasamentul Top Employers

G.U.
Companii / 25 ianuarie

Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania

Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania

JTI se află pe primul loc în evaluarea realizată de Top Employers Institute pentru 23 companii din România, potrivit unui comunicat remis redacţiei. JTI a fost recertificată Top Employer pentru al nouălea an la rând, fiind astfel recunoscută pe termen lung pentru practicile referitoare la oameni, cultura organizaţională şi condiţiile excelente de muncă.

Evgeny Nikolsky, General Manager JTI Romania, Moldova şi Bulgaria, a declarat: "Această certificare reprezintă încă o dovadă a adaptabilităţii şi capacităţii de a identifica noi modalităţi de lucru în aceste vremuri fără precedent, precum şi a determinării de a face ceea ce trebuie faţă de angajaţii noştri şi faţă de societate. În această perioadă, am pus siguranţa celor peste 1.200 de angajaţi în centrul preocupărilor noastre. Totodată, am continuat să împărtăşim succesul cu comunitatea, sprijinind sectorul cultural, unul dintre cele mai afectate de pandemie. Am continuat, de asemenea, să fim un partener pe care statul s-a putut baza. În primele nouă luni ale anului 2021 am plătit taxe de peste 4,2 miliarde lei, cu circa 20% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă din 2020. Dacă politica fiscală şi cadrul de reglementare vor fi predictibile, iar contrabanda se va menţine la sub 10%, vom putea şi pe viitor să creştem contribuţia la buget şi să ne protejăm angajaţii".

Jamie Dunlop, Factory Lead, JTI Romania, a declarat: "Sunt mândru să lucrez într-o companie care este angajator de top în România. Şi, încă şi mai mândru, să conduc fabrica din România, care este foarte apreciată în cadrul grupului JTI datorită calităţii produselor şi excelenţei în execuţie. JTI Manufacturing este prima companie din România certificată 5S Best in class, un principiu de bază al sistemului de management Kaizen, bazat pe îmbunătăţire continuă. Circa 75% din produsele fabricate în Bucureşti merg la export. Anul trecut, am demarat un program de investiţii de 60 milioane de euro pentru modernizarea capacităţilor de producţie şi, ca urmare, fabrica noastră va juca un rol important în aprovizionarea pieţelor din Uniunea Europeană cu produse JTI. Toate acestea sunt rezultatul eforturilor extraordinare ale oamenilor, spiritului lor de echipă şi a dedicării lor în îndeplinirea obiectivelor. Le mulţumesc tuturor!".

Vaida Vegelyte, People & Culture Director JTI Romania, Moldova şi Bulgaria, a declarat: "Ne-am stabilit obiective ambiţioase pentru practicile referitoare la oameni şi acest premiu vine să confirme că am reuşit să le îndeplinim. JTI Romania va continua să se concentreze pe starea de bine a angajaţilor, pe dezvoltarea personală şi profesională, adaptând şi îmbunătăţind mediul de lucru, fie la birou, fie acasă. Aceste programe vor consolida statutul JTI ca Top Employer în România. Suntem hotărâţi ca în anii care urmează să creştem sprijinul şi interacţiunea cu oamenii cu potenţial de creştere. Cei care ne-ar putea fi colegi sunt invitaţi să-şi atingă adevăratul potenţial, să beneficieze de oportunităţile de carieră la nivel naţional şi internaţional şi, nu în ultimul rând, să fie parte din cultura noastră organizaţională, pe care o considerăm extraordinară".

La nivel global, JTI a fost recunoscută unul dintre cei doar 11 Angajatori de Top. Compania este Angajator de Top în 66 de ţări în toată lumea.

"Este o onoare să fim din nou certificaţi de Institutul Top Employers. Oamenii noştri sunt în centrul a tot ceea ce facem, de aceea scopul nostru este să le oferim cel mai bun mediu de lucru posibil. Pentru noi, este foarte important să le oferim celor 40.000 de colegi oportunitatea de a se dezvolta, precum şi condiţiile optime şi sprijinul pentru a-şi atinge potenţialul", a precizat Howard Parks, JTI's Senior Vice President, People & Culture.

Institutul Top Employers este o autoritate globală care certifică excelenţa condiţiilor de muncă pe care angajatorii le asigură oamenilor. Înfiinţat cu 30 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat 1.691 de organizaţii din 120 de ţări şi regiuni, totalizând peste 7 milioane de angajaţi.

GALA BURSA 2022
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0120
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7274
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.4903

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro