Abonament gratuit

Judeţele Buzău şi Vrancea vor avea aparate de testare pentru coronavirus

C.B.
Miscellanea /

Judeţele Buzău şi Vrancea vor avea aparate de testare pentru coronavirus

Consiliul Judeţean Buzău a anunţat, vineri, că Ministerul Sănătăţii a aprobat achiziţionarea unui aparat Real Time PCR"pentru judeţul Buzău, aparat care va ajuta la testarea cât mai rapidă a persoanelor suspecte de coronavirus.

Acesta va fi amplasat la Direcţia de Sănătate Publică, având o valoare de 300.000 de lei.

De asemenea, preşedintele CJ Buzău a declarat că fondul de rezervă din bugetul judeţului va fi utilizat exclusiv pentru prevenirea răspândirii infectării cu coronavirus şi susţinerea măsurilor luate.

"În funcţie de solicitările venite din partea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, prin Dispoziţie a preşedintelui Consiliului Judeţean, vom aloca sumele necesare şi vom lua toate măsurile care se impun", a declarat Petre Emanoil Neagu, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău.

Până în prezent, Consiliul Judeţean Buzău a făcut achiziţii de echipamente de protecţie şi materiale sanitare în valoare de 300.000 lei, urmând ca acestea să fie livrate. Este vorba despre combinezoane, măşti cu filtru FFP2, cizme, ochelari de protecţie, mănuşi, măşti de protecţie şi dezinfectanţi. Acestea vor fi distribuite către Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Buzău, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Buzău.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS