Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

JYSK va deschide joi un magazin în Baloteşti

A.I.G
Companii /

JYSK va deschide joi un magazin în Baloteşti

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, a anunţat luni că inaugurează pe 5 decembrie cel de-al 81-lea magazin din ţară în Baloteşti.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria a declarat: "Noul magazin are o amplasare foarte bună, în nordul Capitalei, o zonă în care ne doream să fim prezenţi şi în care ne bucurăm că am găsit un spaţiu potrivit. Vom sărbători deschiderea magazinului cu o săptămână de oferte foarte bune la peste 1.000 de produse, printre care mobilier de interior, saltele şi decoraţiuni"

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 52 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.800 de magazine.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS