Abonament gratuit

Kaspersky extinde cooperarea cu INTERPOL

V.I.
Companii /

Kaspersky extinde cooperarea cu INTERPOL

Compania globală de securitate IT Kaspersky şi INTERPOL au semnat un nou acord pe cinci ani, de colaborare în lupta împotriva infracţionalităţii cibernetice din toată lumea. Acesta este al doilea acord între cele două părţi, primul fiind semnat în 2014.

Pe 3 iulie, Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky, şi Tim Morris, Director Executiv al INTERPOL, au semnat un acord de colaborare conform căruia Kaspersky va furniza INTERPOL suport în materie de resurse umane, training şi informaţii despre ameninţările reprezentate de cele mai recente activităţi de infracţionalitate cibernetică, consolidând resursele organizaţiei de urmărire a acestora. Ceremonia de semnare a avut loc în cadrul INTERPOL World 2019, care are loc în prezent în Singapore, se arată într-un comunicat de presă al companiei remis redacţiei noastre.

Noul acord întăreşte colaborarea existentă între cele două organizaţii, asigurându-se că schimbul de informaţii şi tehnologii sprijină INTERPOL-ul în investigaţiile de infracţionalitate cibernetică. În cadrul noului acord, Kaspersky va furniza informaţii despre cercetările sale şi va pune la dispoziţie instrumentele necesare pentru procesul de investigaţie, cu scopul de a consolida eforturile de prevenţie a atacurilor cibernetice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS