Kaspersky introduce o nouă soluţie pentru protejarea fair play-ului în domeniul eSports

I.M.
Miscellanea /

Kaspersky introduce o nouă soluţie pentru protejarea fair play-ului în domeniul eSports

Kaspersky a făcut primul pas în protejarea fair play-ului în domeniul eSports prin introducerea unei versiuni beta a noii sale soluţii "Kaspersky Anti-Cheat", se arată întru-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu această nouă ofertă cloud, Kaspersky detectează în timp real tentativele de a trişa şi furnizează rapoarte automate clientului, care poate apoi să ia o decizie disciplinară.

În prezent, jucătorii online se confruntă adesea cu fenomenul trişatului în jocuri. Doar 12% dintre ei nu s-au confruntat niciodată cu acţiunile neloiale ale altor jucători, potrivit celui mai recent sondaj Irdeto Global Gaming, în timp ce unul din trei jucători a mărturisit că a înşelat el însuşi.

Pentru a minimiza posibilitatea unui comportament neloial în cadrul competiţiilor eSports, Kaspersky a lansat sistemul său Anti-Cheat, care poate fi integrat cu uşurinţă prin API-ul platformei eSports, pentru a asigura fair play-ul în timpul etapelor online ale unui turneu, atunci când este deosebit de dificil să monitorizezi trişatul.

Anton Selikhov, Product Owner Kaspersky Anti-Cheat, a declarat: "Fair play-ul este foarte important pentru jucătorii care se străduiesc să-şi arate clasa şi priceperea. Atunci când jocuri precum CS:GO, PUBG sau DOTA 2 devin suprapopulate cu trişori, participanţii oneşti vor juca mai rar sau chiar vor renunţa de tot la joc. Prin urmare, soluţia noastră va oferi organizatorilor turneului oportunitatea de a menţine un echilibru stabil în comunitatea de jocuri şi de a monitoriza progresul competiţiilor. Odată cu introducerea Kaspersky Anti-Cheat, compania noastră aduce cei peste 20 de ani de experienţă în combaterea malware-ului şi a infracţionalităţii cibernetice, pe un nou teritoriu. Dar nu intenţionăm să ne mulţumim cu atât: anul acesta va fi lansată şi Kaspersky Anti-Cheat for Multiplayer ".

Kaspersky a anunţat şi prima sa tranzacţie comercială cu StarLadder, în cadrul căreia compania îşi oferă serviciile pentru a oferi platformei posibilitatea de a organiza turnee corecte, unde jucătorii şi publicul pot fi siguri de existenţa fair play-ului.

Alexander Chegrinez, Chief Business Development Officer la StarLadder a adăugat: "Mulţi jucători pot trişa pentru a câştiga bani reali sau pentru a se califica în turnee. Acest fenomen în creştere poate submina încrederea în industria eSports şi scădea popularitatea turneelor online. Soluţia Kaspersky Anti-Cheat ne permite să folosim experienţa vastă a companiei în domeniul jocurilor. Vom testa această nouă soluţie la turneele noastre pentru a verifica cât de des apelează jucătorii la un comportament necinstit. Suntem siguri că această nouă soluţie va aduce mai mulţi jucători pe platforma StarLadder şi va facilita dezvoltarea unei comunităţi mai sănătoase de gaming."

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS