KELEMEN HUNOR: Susţinerea Guvernului Dăncilă nu a fost "o treabă uşoară"

D.D.
Politică /

Kelemen Hunor

Kelemen Hunor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a spus că n-a fost "o treabă uşoară" susţinerea Guvernului Dăncilă. "Eu gătesc din ce am în bucătărie. Nu eu aduc în cămara aceste elemente", făcând aluzie la structura Parlamentului după votul din 2016.

Kelemen Hunor a fost întrebat, în cadrul unei dezbateri la Realitatea TV, cum de UDMR a susţinut-o atât de mult timp pe Viorica Dăncilă ca premier.

Hunor a răspuns că "nu a fost o treabă uşoară".

Liderul UDMR a explicat că este greu pentru un partid cu şapte la sută în Parlament să stea izolat şi, de aceea, permanent îşi caută parteneri.

"În aprilie am încheiat perioada când am avut acea colaborare parlamentară cu PSD-ALDE. Ei aveau majoritate şi fără noi, dar o formaţiune cu şapte la sută în Parlament nu poate sta izolată într-un colţ, ani la rând. Permanent îşi caută parteneri. Găseşte sau nu găseşte e altă treabă. Cum sunt partenerii? Nu decid eu, decide electoratul. Eu gătesc din ce am în bucătărie. Nu eu aduc în cămara aceste elemente. Parlamentul este oglinda fidelă a societăţii. Nu cred că există o societate angelică. Am gătit şi noi ce am găsit", a precizat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS