KELEMEN HUNOR: "UDMR va avea candidat la şefia Senatului"

M.A.
Politică /

Kelemen Hunor (Sursă foto: Facebook)

Kelemen Hunor (Sursă foto: Facebook)

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va avea propriul candidat pentru funcţia de lider al Senatului şi a apreciat că PSD are cele mai multe şanse să câştige acest post, deoarece are majoritate.

"Votăm cu candidatul UDMR. Vom avea candidat. Nu va exista al doilea tur. PSD singur are majoritate. PSD are 69 de senatori, are majoritate. PNL nu are majoritate nici cu noi. Noi vom avea un candidat, sper, asta vom stabili mai încolo. PNL sigur că va avea un candidat, Alina Gorghiu, şi PSD, dacă va avea un candidat, asta e viaţa, nu ai ce face. Deci noi vom avea un candidat. Data trecută am încercat să o susţinem pe doamna Gorghiu", a declarat Kelemen Hunor, marţi seară, la Realitatea Plus.

Alegerea lui Teodor Meleşcanu la conducerea Senatului este neconstituţională, a decis Curtea Constituţională, după ce a amânat de mai multe ori pronunţarea pe acest subiect.

Urmează să aibă loc alegeri pentru conducerea Senatului. PSD a anunţat că nu îl va mai susţine pe Meleşcanu pentru această funcţie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS