KINDERPEDIA:Singura companie edtech românească prezentă la BETT Brasil, în Sao Paolo

F.D.
Companii / 17 mai

Singura companie edtech românească prezentă la BETT Brasil, în Sao Paolo

Kinderpedia, platforma şi aplicaţia de comunicare şi management şcolar, a fost singura companie edtech românească ce a participat cu un stand de prezentare la BETT Brasil 2022, unul dintre cele mai mari târguri de tehnologie pentru educaţie din lume. Expoziţia a avut loc în perioada 10-13 mai la Transamerica Expo din Sao Paolo şi a reunit peste 30.000 de vizitatori şi peste 270 de expozanţi din 23 de ţări, potrivit unui comunicat de presă.

"Să fim parte din una dintre cele mai mari conferinţe #edtech ne menţine conectaţi la tendinţele globale şi la nevoile emergente ale instituţiilor de învăţământ din întreaga lume. De asemenea, ne permite să facem echipă cu profesionişti şi lideri din domeniul educaţiei care gândesc la fel la fel ca noi şi cu organizaţii civice, într-un efort comun de a transforma modul în care copiii noştri învaţă şi de a-i pregăti mai bine pentru viitor." Evelina Necula, co-fondator şi CMO al Kinderpedia.

Pentru Kinderpedia, prezenţa la BETT Brasil 2022 a reprezentat patru zile întregi de conexiuni valoroase, interacţiuni şi oportunităţi semnificative, patru zile de împărtăşire a valorilor şi obiectivelor companiei cu oameni care gândesc la fel. Compania a stabilit o prezenţă locală în Brazilia la începutul anului 2022, cu o echipă care numără în prezent trei persoane.

Kinderpedia a anunţat recent parteneriatul cu MapleBear Global Schools, cea mai mare reţea globală canadiană de francize de educaţie bilingvă, cu o prezenţă puternică în Brazilia şi America Latină. Platforma va oferi grădiniţelor şi şcolilor MapleBear din întreaga lume un sistem de operare unic pentru a integra toate activităţile şi nevoile lor operaţionale, financiare şi educaţionale. Soluţia integrează funcţionalităţi personalizate pentru planificarea şi monitorizarea operaţiunilor şcolare, gestionarea claselor, monitorizarea progresului, comunicarea cu părinţii şi automatizează facturarea taxelor de şcolarizare.

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

16 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0705
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7936
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.0848

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro