Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

KLAUS IOHANNIS:"Dacă voi obţine un al doilea mandat, voi susţine mai multe dezbateri publice"

D.B.
Politică /

"Dacă voi obţine un al doilea mandat, voi susţine mai multe dezbateri publice"

Actualizare - Klaus Iohannis promite că după obţinerea unui al doilea mandat, va susţine mai multe dezbateri publice.

---

Actualizare - Întrebat despre impactul digitalizării pe piaţa muncii, actualul preşedinte spune că este preocupat de această problemă, precizând că a început discuţiile cu guvernul pe această temă.

----

Actualizare - Actualul preşedinte susţine că discută permanent cu preşedintele francez Emmanuel Macron despre securitatea naţională.

---

Actualizare - Klaus Iohannis precizează faptul că secţia specială din Justiţie trebuie desfiinţată, în urma consultării cu specialiştii.

---

Actualizare - Actualul preşedinte susţine că va moderniza şi sectorul apărării.

----

Actualizare - Despre problema despăduririi, Klaus Iohannis susţine că va face îmbunătăţiri în acest domeniu.

-----

Actualizare - Actualul preşedinte declară ca PSD reprezintă un sistem anti-democratic şi că de aceea refuză să discute cu contracandidatul Viorica Dăncilă.

----

Actualizare - Klaus Iohannis aduce în discuţie acuzaţiile xenofobe ale PSD.

---

Actualizare - Întrebat dacă l-ar mai numi pe Dacian Cioloş premier, actualul preşedinte declară că atunci i s-a părut o soluţie şi că acum soluţia i s-a părut a fi Ludovic Orban.

----

Actualizare - Întrebat despre Exxon, Klaus Iohannis susţine că fiind vorba despre o lege, s-a discutat în Parlament şi s-a ajuns la o formă care nu a satisfăcut nici o parte, nici investitorii, nici finanţele publice.

-----

Actualizare - Despre OUG 114, Klaus Iohannis susţine că a fost o modalitate prin care PSD să obţină mai mulţi bani.

-----

Actualizare - Întrebat despre românii din Diaspora, Klaus Iohannis precizează că este o mare onoare şi o muncă în care se dedică trup şi suflet.

-----

Actualizare - Întrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizează că locul României se află în spaţiul euroatlantic, existând şi alte state cu care putem avea interese comerciale, menţionând că România nu se află în spaţiul de valori al Chinei.

--------

Actualizare - Klaus Iohannis susţine că este un fan al indepenţei justiţiei.

---------

Actualizare - Întrebat despre ce va face în legătură cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis susţine că o adevărată reformă se poate face modernizând Constituţia, însă momentan este imposibil.

-------

Actualizare - Klaus Iohannis acuză PSD-ul de o atitudine non-democrată, invitând românii să meargă la vot.

------

Actualizare - Întrebat dacă a pus interesul personal în faţa interesului naţional, sacrificând justiţia, Klaus Iohannis a precizat că a amânat referendumul până a considerat că produce efecte maximale.

------

Actualizare - Actualul preşedinte garantează că dacă va fi ales în turul al doilea va lucra alături de români în scopul performanţei economice al României.

-----

Actualizare - Klaus Iohannis se adresează cetăţenilor care i-au votat pe ceilalţi candidaţi, precizând că votul acestora este necesar pentru turul al doilea.

------

Actualizare - Actualul preşedinte al României susţine că s-a opus încercărilor PSD de a acapara statul român, precizând că a reuşit să salveze imaginea României prin politică externă, menţionând că PSD trebuie înlăturat democratic, prin vot.

--------

Dezbaterea anunţată de preşedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marţi, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dăncilă, va începe la ora 19.00 şi va dura între două şi trei ore.

La dezbaterea electorală organizată de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnaliştii, analiştii, politologii şi comentatorii politici invitaţi vor putea adresa între două şi patru întrebări. Potrivit anunţului făcut sâmbătă, la eveniment vor participa, în sală, studenţi şi jurnalişti care nu vor putea interveni în discuţie.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. numai gargara ieftina. Azi musiu Klaus a retrimis Parlamentului legea care prevedea readucerea in tara a rezervei de aur a Romaniei. Iubeste mult tzara asta. Se vede

    1. Păi, el iubește România pe nemțește chiar dacă știe f bine românește

    Johannis a promis mai multe dezbateri. Dacă se referă la dezbateri precum cea de ieri trebuie asigurat că nu sunt necesare.

    Boxul IQ-urilor în AGORA : digitalizarea îi implică pe toți românii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie