Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

KLAUS IOHANNIS, LA CONSILIUL NAŢIONAL AL PNL:"PSD a trădat votul oamenilor"

GEORGE MARINESCU
Ziarul BURSA #Politică /

"PSD a trădat votul oamenilor"

Cursul pro-european, transatlantic şi democratic al României a fost păs-trat prin votul dat de cetăţeni la alegerile europarlamentare şi la referendumul ce au avut loc în 26 mai, a afirmat preşedintele Klaus Iohannis în discursul pe care l-a avut, ieri, la şedinţa Consiliului Naţional al Partidului Naţional Liberal.

Klaus Iohannis a declarat: "PSD a trădat votul oamenilor. Niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum: eşec economic, eşec legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor. Legi pentru infractori şi bani pentru clientelă. Dis-preţ pentru cetăţeni şi asaltul asupra instituţiilor statului. Acesta este bilanţul din ultimii trei ani. Viziunea pesedistă a unui stat al pilelor şi complicităţilor de partid, în care doar o cas-tă de privilegiaţi face legea şi îşi împarte funcţiile şi banii publici, trebuie demolată. Avem obligaţia să repunem statul în matca sa".

Liderul liberal Ludovic Orban a spus: "PNL este partenerul preşedintelui Klaus Iohannis, care este candidatul nostru pentru funcţia de preşedinte al României. Suntem în faţa celei mai importante bătătlii pentru România, din cele patru bătătlii care au început odată cu alegerile pentru Parlamentul European. Alegerile din 10 şi 24 noiembrie reprezintă un punct extrem de important în evoluţia viitoare a României. Avem datoria pentru România, pentru români, să asigurăm victoria în alegerile prezidenţiale pentru Klaus Iohannis. Obiectivul nostru este de a câştiga toa-te cele trei scrutine ce vor avea loc începând din această toamnă până la sfârşitul anului 2020".

Peste 3500 de aleşi locali, judeţeni şi naţionali, precum şi noii europarlamentari liberali au participat la evenimentul organizat, ieri, la Romexpo, în Bucureşti. Cu acest prilej, liderii PNL au prezentat bilanţul activităţii politice din ultimul an şi strategia pentru campaniile electorale ce vor urma pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019 şi pentru alegerile locale şi parlamentare ce vor avea loc anul viitor. Membrii Consiliului Naţional al PNL l-au ales, la propunerea preşedintelui Ludovic Orban, pe Rareş Bogdan în funcţia de prim-vicepreşedinte res-ponsabil de strategiile politice.

Rareş Bogdan le-a cerut aleşilor PNL mai mult implicare în anul electoral care se va deschide cu alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019 şi se va încheia cu alegerile parlamentare din toamna lui 2020. El le-a spus liderilor liberali: "Vă rog pe toţi cei prezenţi aici să nu îi primiţi în rândurile noastre, pe cei care pleacă din PSD. Ferecaţi uşile PNL pentrru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL! Zdrobiţi-i în alegeri!".

Aşa cum a spus în mai multe rânduri, Rareş Bogdan este adeptul unor alianţe post-electorale cu celelalte partide aflate pe dreapta eşichierului politic din ţara noastră. Noul prim-vicepreşedinte al PNL susţine că partidul trebuie să îşi propună la fiecare scrutin obţinerea unui număr cât mai mare de voturi, inclusiv o majoritate de peste 50%+1 la alegerile parlamentare de anul viitor.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie