Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

KLAUS IOHANNIS:"PSD a încasat-o de trei ori în acest an"

M.A.
Politică /

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis participă, luni, la şedinţa conducerii liberale, unde sunt analizate alegerile prezidenţiale şi pregătirea pentru alegerile locale, dar şi chestiuni guvernamentale.

Şeful Statului a afirmat că alegerile prezidenţiale au reprezentat un succes pentru PNL şi o înfrângere gravă pentru PSD, despre care a afirmat că "a încasat-o de trei ori anul acesta", cerând liberalilor să evite autosuficienţa după această victorie, informează News.ro.

"Autosuficienţa după aceste alegeri ar fi cea mai mare greşeală a PNL", a declarat preşedintele spunând că PSD are în continuare foarte mulţi parlamentari, primari şi preşedinţi de CJ.

"PSD a inhibat dezvoltarea României în ultimii 30 de ani", a adăugat Iohannis.

Întrebat despre modificări privind legile justiţiei sau recursul compensatoriu, preşedintele a replicat că toate vor fi "rezolvate la momentul oportun".

"Toate vor fi rezolvate la momentul oportun, care va veni destul de repede, dar acum, în prima fază, am avut rugămintea - şi cred că a fost bine primită - să rezolvăm prima dată lucrul care este cel mai urgent, în speţă bugetul pentru 2020. După aceea, ne putem gândi şi la celelalte chestiuni, care sunt foarte importante. În paralel cu pregătirea bugetului este nevoie de pregătirea unor măsuri care sunt destul de urgente pentru sfârşitul acestui an", a afirmat Iohannis.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS