Abonament gratuit

KLAUS IOHANNIS: "Susţin alegerea primarilor în două tururi, dar nu prin ordonanţă de urgenţă"

A.I.
Politică /

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Candidatul PNL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat vineri, la Bacău, că susţine alegerea primarilor în două tururi de scrutin, dar nu agreează o reglementare în acest sens prin ordonanţă de urgenţă, informează Agerpres.

"Sunt de părere că trebuie să revenim la alegerea primarilor în două tururi. Acest lucru se poate întâmpla dacă în Parlament se realizează o majoritate pentru această opţiune. Alegerea într-un tur nu este, pur şi simplu, potrivită. Un primar are nevoie de o legitimitate puternică prin vot pentru a-şi putea pune în practică proiectul. Nu cred că este o soluţie grozavă o ordonanţă de urgenţă. Cum am criticat foarte des ordonanţele de urgenţă date de guvernele pesediste eşuate în ultimii trei ani, cred că cel mai corect este să se dezbată şi să se adopte în Parlament", a afirmat Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BAI ELTON JOH(N)ANES KLAUS DE ROMÂNIA, FETELEULE PASIVCARE AI 2 METRI ȘI 2 CENTIMETRI ÎN PANTALONIDE CE FUGI DE O FEMEIE MICUȚA, FOARTE FRUMOASA, ISTEAȚĂ ȘI VITEAZA. TEA BIRUIT EA CARE ESTE ÎN JUMĂTATE DE CIT TINE DAR VITEAZA.DE CE FUGI DE RĂSPUNDERE. ȚI AI INVITAT TOȚI IUBIȚII PE BANII NOȘTRI LA SIBIU ȘI AI SPUS CA ROMÂNIA VA ÎNTRA ÎN SPAȚIUL SCHENGEN. NU AI NICI O REALIZARE. AI DUS TARA ASTA CU 200 DE ANI ÎN URMA. ALA A FOST SUMMIT CE AI FĂCUT DE CAPUL TĂU PE BANII NOȘTRI LA SIBIU?. ȚI AI SATISFĂCUT POFTELE CU IUBIȚII TAI. AI FĂCUT TOATE ORGIILE ȘI ACUM FUGI DE O DEZBATERE. MAI SCHIMBA ȘI TU CD_UL ALA. NUMAI P. S. D. DAR DE GUVERNUL MEU CARE LAI PUS DUPĂ CE AI COMANDAT ATENTATUL, MASACRUL DE LA COLECTIV. NU AI SCOS O VORBA ÎN 5 ANI DE ZILE. TE DOARE. DAR PE FAMILIILE CARE LE AI DISTRUS OARE NU LEA DURUT CIND LE AI FĂCUT ATITA RĂU CA SA ȚI PUI IUBITUL TĂU PRIM MINISTRU PE RETARDATUL, OPARITUL, SCHIZOFRENICUL CIOLOȘ. RĂSPUNDE ÎN FATA TARII.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie